Hattupää uurnilla

Meinasin sitten kirjoittaa, että hattupää uunilla. Siellä olen kyllä ihan liian harvoin, koen todella haastavaksi keksiä kaksi lämmintä ruokaa päivässä lapselle! APUA KAIVATAAN! Itselleni ei mene punainen liha, lapsi syö kalaa kyllä esim. keitossa mutta kalapastaa en saa uppoamaan ja lista jatkuu. Tyhjä pää.

 

 

Varsinainen otsikko liittyy siis vaalisunnuntain asuun. Saittekin sneakpeakin asusta, jos luitte edellisen postauksen, missä  oli kuva takista ja hatusta Vohvelikahvilan henkarissa. Tuli hirveä hätä käyttää hattua, kun vilkaisin säätiedotusta ja totesin, että tälle viikolle tulee lämmintä. Sunnuntaina oli vielä aika vilakka ja sopiva keli tällaiselle vähän lämpöisemmälle hatulle. Housut ovat vähän unohtuneet kaappiin, sillä en talviaikaan lapsen perässä kipittäessä käyttänyt juuri ikinä korkoa ja nuo housut vaativat korolliset kengät. Ne tulivat loppuvuodesta vastaan Espritin loppuunmyynnissä, missä kaikki loput jutut oli -90% alessa. Maksoin siis 70 euron farkuista 7 euroa, aika löytö. Leveät lahkeet palasivat tämän kevään myötä ja täytyy sanoa, että kyllä ne pidentävät jalkaa ihan eri tavalla kuin pillihousut. Vaikka minullakin on mittaa yli 170 senttiä, se mitta on selässä ja housut aina liian pitkiä, joten efekti pidemmistä jaloista on ihan suotava. Ennen sitä käytti aina tällaisia housuja ja sitten tulivat pillit, jotka saivat minut nauramaan sovituskopissa. Juuri kun totuin pilleihin, leveät lahkeet palaavat.

 

 

Äänestäminen tuotti tuskaa. Kukaan ehdokkaista ei tuntunut hyvältä ja hermoilin vielä äänestyspaikalla, etten osaa päättää. Numeron raapustettuani sanoin miehelle, että tuli olo kuin olisin tehnyt jotain väärää, äänestinkö nyt vastoin omia periaatteitani. Kamalaa mitkä paineet, yleensä on ollut hyvinkin selkeää ketä äänestää. Kuvissa hymyilyttää äänestysstressistä huolimatta, sillä niiden ulkopuolella viipotti tyttäreni iloisesti touhuten ja asetteli istumakuviin rakkaan Ainu-pupunsa sanoen tyytyväisenä ”NOIN!”. Ollapa itsekin noin stressitön!

 

toppi Only/neuletakki Object/takki Atmosphere/huivi Becksöndergaard/

kengät Anna Field/hattu H&M/

laukku Gianni Chiarini/korvikset Snö of Sweden

 

Löytyikö itsellesi ehdokas helposti tällä kertaa? Entä oletko leveiden lahkeiden vaiko pillien ystävä?

 

Heittäkää kommenttiboksiin myös vinkkejä arkiruuista, joita voisi kuvitella koko perheen syövän. Sillä rajoituksella, ettei äiti syö punaista lihaa, taaperolle ei maistu salaatit ja… Niin. :D 

 

Aurinkoista keskiviikkoa jokaiselle!