Vedättekö jo herneet nenään?

Niin, siinäpä se, otsikossa. Kuinka moni lähtee kohta lätkimään, kun täältä tulee asupostauksia peräkanaa? Lupaan, että ensi viikolla vuorossa on muutakin! Nämä ovat vaan niitä helpoimpia toteuttaa, mielessä pyörii monta muutakin juttua, joita en ole vain ehtinyt kuvata ja työstää. Tiedän, että ruudun takana on paljon niitä, joita ei varsinaisesti asupostaukset inspiroi, joten periaatteenani on ollut, ettei kahta asujuttua putkeen. Nyt pyörrän sanani SIINÄKIN (apua!).

 

 

Ensimmäistä kertaa ikinä iski muuten valinnanvaikeus sen kanssa mitä kuvia tuoda blogiin, tykkäsin niin paljon tunnelmasta näissä kuvissa. Ja punaisen sekä sinisen liitosta myös, ne ovat kyllä täysin minun värejä, näytän oikeasti voivan paljon paremmin näissä väreissä kuin esimerkiksi beigessä paidassa. Näiden kuvien tunnelmassa oli jotain sellaista, mikä vei ajatukseni kauas metsiin, joita näkee jenkkileffoissa (vai onko se tuon paidan vika?), mutta oikeasti olimme melkein Tampereen ydinkeskustassa! Minulle tuli näiden kuvien maisemasta ja tunnelmasta jotenkin todella hyvä mieli, en osaa selittää miksi. Jotakin ihanan rauhallista näissä on. Ja ehkä nämä helpottavat alati vaivaavaa kaukokaipuutani, kun voin kuvitella olevani jossain kaukomailla.

Hiljainen lauantaiaamupäivä puistossa takasi rauhalliset olosuhteet kuvien otolle ja totesinkin miehelle, että miksi aina ulkomailla ihailen, miten ihania puistoja muualla on. Että ei meillä. No onhan meillä, niihin ei vain tule mentyä. Muistelin myös, että Näsipuiston leikkipaikka on sellainen, missä ei ole ”mitään tekemistä” pienelle. Ei varmaan ollutkaan vuosi sitten, sillä siellä ei ole esimerkiksi keinuja. Mutta kaksivuotias villiintyi siellä ihan täysin, sai kiipeillä ja juosta, oli korkeuseroja ja mikä parasta, TRAMPOLIINEJA! Hyvä että tuli mentyä, sehän oli ihan mahtava puisto!

paita Vero Moda/farkut Gina Tricot/farkkutakki Gap/

tennarit Converse/korvikset Snö of Sweden

 

Asussa yhdistyy tupla-denim, joka tuo vähän liikaa mieleeni ysärin ja ala-asteen. Mutta kun olen lukenut, että tänä keväänä voi pukeutua päästä varpaisiin farkkuun, niin kokeilin. Ei se niin pahalta näyttänyt kuin ajattelin! Kun hommasin vuosien tauon jälkeen farkkutakin Lontoosta, ajattelin että yhdistän sen mekkoihin ja hameisiin ja niin teinkin viime keväänä. Nyt kokeilin tupladenimiä. Ja huijasin, olin leikkipuistossa niin, että tässä päällä oli toppatakki, asteita oli +4! Nämä Converset ovat rakas matkamuisto New Yorkin matkalta, siellä sai valita haluamansa kuvan tennareiden kylkeen ja painatin NYCin maiseman tennareihin sekä vaihdoin vielä nauhat punaisiksi.

 

Mikä fiilis, onko farkku ylä- ja alaosassa liikaa? Saatteko kiinni siitä fiiliksestä, mikä itselleni tuli kuvista?

 

En malta olla laittamatta tramppa-fiiliksiä mukaan, arvatkaa kävikö vanhemmatkin näillä pomppimassa…? Huippua!

 

Ja hei, olethan käynyt äänestämässä? Minun ehdokkaani valinta ei ole koskaan ollut näin vaikeaa, vaalikoneita on pyöritelty vielä sunnuntaiaamu…! Jumppaan mennessä tekstasin miehelle, että laita lippu salkoon ja onhan tuo liehuva lippu omassa pihassa komea näky. Se myös muistuttaa siitä, kuinka hyvä kotimaa meillä on (tämä on hyvä muistaa kaukokaipuun vaivatessa).

 

Ensi viikolla menenkin sitten aika tukka putkella, sillä viikkoon mahtuu kolme tapahtumaa Helsingin päässä, mutta yritän saada muitakin kuin asujuttuja eetteriin!

 

Aurinkoista sunnuntain jatkoa ja uutta viikkoa kaikille!