Pikku pala paratiisia

 

Smoothieinnostukseni jatkuu. Olen pitkään halunnut testata Hallituskadulla vuoden verran sijainneen Pikku Paratiisin, joka myy erilaisia smoothieita, teetä ja kahvia sekä raakakakkuja. Se on vaan aina jäänyt. Nyt kun innostukseni on huipussaan, olen käynyt siellä kahdesti tällä viikolla. Supersmoothie on kyllä myös superhyvää, nam! Kuvassa näkyvä Young’n Healthy maistui ihanasti inkiväärille ja aiemmin testaamaani Seasonal Special oli ihanan kirpsakka pihlajan ansiosta. Juotuani eilen smoothien ennen jumppaan menoa, tuntui että hyppäsin siellä korkeammalle eli selkeästi siitä sai aamuun boostia! Supersmoothieiden lisäksi valikoimissa on tavallisemmat smoothiet, menuta voi käydä kurkkimassa Internet-sivuilta.

 

Pikku Paratiisi on todellakin nimensä veroinen koossaan. Siellä on 8 asiakaspaikkaa, mutta tuotteita saa helposti myös mukaan. Tarjolla on myös brunssia sunnuntaisin ja menu koostuu seuraavista tuotteista:

 

 Brunssisetti:
Juomat: – Porkkana-appelsiini tuoremehu 2dl
– Smoothie 2dl (tuotevalikoimastamme)
– luomukahvi/ aromaattinen tee lasitermoksesta
Suolainen: – pala tomaattibasilikapiirakkaa salaattipedillä
Makea: – pala raakakakkua tuotevalikoimastamme
– raakasuklaa / -toffee / -palloset buffeena

 

Tämä pitäisi ehdottomasti testata! Kattauksia on neljä, mutta tuotteet voi ottaa mukaansakin.

Halusin testata myös After Eight-raakakakun, sillä olin kuullut siitä kehuja. Koska smoothie ja kakku olivat hieman liikaa ennen jumppaa, otin kakun mukaan ja söin kotona taaperon päiväuniaikaan. Taisi muuten olla ensimmäinen raakakakkupala ikinä! Raakasuklaasta en ole oikein välittänyt, joten epäilys kakkua kohtaan oli kova, mutta se oli mielettömän hyvää. Harmitti kun olin yksin kotona, olisi tehnyt mieli kysellä tarkemmin mitä kaikkea se sisälsi. Ihana mintun maku siinä ainakin oli!

 

 

Herttainen Pikku Paratiisi löytyy ydinkeskustasta heti Sokoksen takaa, mutta tällä hetkellä se jää rakennustyömaan taakse harmillisesti piiloon. Mutta sieltä se löytyy vanerien takaa, pikku pala paratiisia loistavine smoothieineen!

 

Pikku Paratiisi

Hallituskatu 9

Avoinna:

ma-pe 10-18

la -su 12-16

 

Näiden ihanien herkkujen myötä toivotan jokaiselle pirteää viikonloppua!