Suurriistaa lenkkarilookissa

Me olemme palleron kanssa olleet viikonlopusta lähtien kaksin ja vähän päässä humisee. Päivissä ei ole mitään ongelmaa, mutta yöt. Kun yhdistetään huonosti nukahtava äiti ja useasti heräilevä lapsi, niin ollaan vähän töttöröö. Tiedän, että toisille tämä on sitä perusarkea. Minä olen siinä suhteessa onnekas, kun lähes poikkeuksetta mies on illat sekä viikonloput kotona ja apuna öissä. Vaikka nyt on mennyt vain kolme vuorokautta siitä kun viimeksi puhuimme, kyllä sisällä läikähti kun hän soitti tänä iltana Victoria’s Secretin liikkeestä ohjeita. Siis läikähti sen äänen takia, ei sen kaupan, mitä te nyt oikein kuvittelitte! :D :D

 

Palataan siis pääsiäiseen. Aiemmin jo höyrysin siitä, kuinka ihana pääsiäisviikko oli. Oli treeniä, joogaa, hyvä mieli, miehellä vapaapäiviä ja lista jatkuu. Olimme puhuneet, että menisimme leffaan pääsiäisenä vuorotellen, sillä meillä ei ole Tampereella lapsenvahteja. Vuorotellen yksin leffassa käyminen kuulosti vähän ankealta, joten päätin kokeilla kepillä jäätä ja kyselin Facebookissa, voisiko joku vahtia pari tuntia taaperoa pääsiäisen aikaan.

 

Sain vastauksen äidiltä, johon olen tutustunut vauvaharrastusten myötä. Hän lupasi ottaa meidän tytön oman taaperonsa leikkikaveriksi. Leffa valittiin sen perusteella, että se menee päiväaikaan, ei kuitenkaan päikkäriaikaan. Näillä kriteereilä meille jäi yksi leffa jäljelle: Big Game.

 

Leffa yllätti, sehän oli ihan hulvattoman hyvä! Kesto oli alle 1,5 tuntia, joten sekin oli plussa, ei tarvinnut pitää tyttöä tuntikausia hoidossa. Oli ihanaa käydä kaksin leffassa ja pikkulikka ei halunnut lähteä kylästä pois ja puhui siitä monta päivää jälkikäteen, eli kaikin puolin homma meni pulkkaan. Arvatkaa kuinka hyvä mieli tuli tästä avuntarjouksesta? Kuka muuten tietää missä Big Game on kuvattu, eihän Suomen Lapissa voi olla tuollaisia maisemia, eihän?

 

Asu kuvattiin aika harmaissa olosuhteissa, aurinkoa ei näkynyt. Asu on sinällään kummallinen, että minulla ei juuri ”todellisia” merkkivaatteita ole, tässä on sitten tuplana. Paita on paljon käytössä ollut suosikki, joka ei ole paras mahdollinen väri kasvoilleni, mutta tykkään kovasti printistä ja vajaamittaisista hihoista.

paita Ralph Lauren/hame Vero Moda/lenkkarit Calvin Klein/

kello Guess/korvikset Gemini/takki Esprit/huivi Becksöndergaard

 

Kun heitin tuossa sillalla takkini pois, lähellä ollut turistipariskunta riisui myös takkinsa (heillä oli t-paidat alla, asteita oli n.  +3!) ja kuvailivat toisiaan lyhythihaisessa. Kyllä hymyilytti, aiheutinko aallon vai miksi heiltäkin lensivät takit? :D

 

Kuka muu on nähnyt leffan, tykkäsitkö? Entä tykkäätkö lenkkareista muissa kuin sporttiasuissa?