Minäkö petturi?

Nyt sinäkin petit minut, kirjoitti kaimani, Nainen talossa-blogin pitäjä Katja. Hän puhui kommentissaan siitä, että minäkin innostuin smoothieista, kun tähän asti olimme hengenheimolaisia siinä, ettemme jaksa vääntää smoothieita ja pestä blenderiä.

 

 

Minä menen aina yleensä valtavirtaa vastaan – se mikä on eniten muodissa, ei päädy minun kaappiini. Haluan keksiä jotain omaa. En tiedä mitä nyt on tapahtunut, mutta petturoin ihan kunnolla. Käänsin smoothiekelkan, pääsiäisenä kameraan tallentui KAHDET lenkkariasukuvat (tämä oli ehdoton ei, lenkkarit kuuluvat salille ja lenkkipolulle) ja yksi asia jota en tajunnut ollenkaan, olivat boyfriend-farkut. Lököttävät, vähän liian isot housut? En ymmärrä. Ja nyt minulla on sellaiset. Erehdyin kokeilemaan rosoisia ja revittyjä farkkuja ja se oli menoa. Ne ovat supermukavat.

 

 

Eli anteeksi! Minä olen todellinen takinkääntäjä, lakkaan nyt käyttämästä fraasia ”minulle ei ikinä” (vaikka tiedän toki kaimani, että kirjoitit vitsillä, niin minäkin! :D). Olen nyt vihdoin oppinut, että kun kello soi Helsinkiin lähtiessä ennen viittä, tiedossa on pitkä bussimatka ja päälle pitkä päivä opiskeluissa, ei kannata pukeutua rypistyviin materiaaleihin. Olipa ihanaa nukkua bussissa näissä boyfriendeissä ja tepsutella menemään tennareissa!

 

 

Aurinko paistoi iltapäivällä kauniisti, kun napsasimme kuvat. Tämän jälkeen piipahdin kivaan sisustuskauppaan/kirpparille nimeltään Olkkari ja Kruunukirppu, josta tein tyttärelle pari kivaa löytöä. Ihana paikka, onko itsellesi tuttu?

 

 

Asussa oli mukavaa olla pitkä päivä ja siitä tuli ihanan keväinen olo. Mietin illalla nukkumaan mennessäni, kuinka kova ikävä minulla on kotona olevaa perhettä jo parin päivän jälkeen. Ja kuinka ihanaa on, kun on perhe mitä ikävöidä. Tuon Kalevala-korun Rakkaus-riipuksen sain ensimmäisenä äitienpäivänä kaksi vuotta sitten ja sen taakse on kaiverrettu tyttäreni nimi ja syntymäpäivä. Koru aiheutti hirmuisen tunneryöpyn silloin (postaus täällä) ja valitsin sen nytkin mukaani, koska tiesin että ikävä tulee. Hän oli vähän kuin mukanani näin. Mies puolestaan sormuksissa.

 

takki Atmosphere/huivi Becksöndergaard/farkut &paidat Lindex/

tennarit Anna Field/korut Kalevala Koru/aurinkolasit Le Specs (saatu blogin kautta)/

laukku Ois

 

*kuvat Misorella

 

Näin sujuvasti pääsin petturuudesta perheen ikävöintiin, välissä kävin kirpparilla. Huh! Mutta mitä tykkäätte boyfriend-byysista, innostaako?

 

Iloista uutta viikkoa!