Sporty One

Tiistaita kamuset! Onko muualla samanmoinen keli kuin Tampereella? Taivaan täydeltä tulee vuorotellen räntää ja vettä ja kylmä on. Arki alkoi vapaiden jälkeen, eikä lapsi tykännyt olla edes leikkipuistossa keinussa kun tuuli painoi rännän silmiin. Tästä voisi jopa masentua, mutta minäpä sanon että tulta päin kivan lomapätkän jälkeen! Siksi valitsin teille harmaalle päivälle tällaiset ”tojojoing”-kuvat (että mitkä, yritin ilmaista sanallisesti sellaisen vieterin äänen). :D

Mietiskelin eräänä päivänä jumppaan mennessäni, että on hassua, miten vähän urheilu näkyy blogissani, vaikka on niin iso osa elämääni. Viikkoa ennen pääsiäistä päivitin ulkolenkkarini – edelliset olivat kahdeksan vuotta vanhat ja repaleiset, joten ehkä oli jo aika. Pääsiäisenä löysin uudet ulkoiluhousut (edelliset olivat kirpparilta ostetut vuosia sitten ja… revenneet).  Käytän jumpassa juoksulenkkareita ja näitä sisällä käytettäviä juoksukenkiä olen päivittänyt, mutta ulkotossut olivat karmeassa kunnossa.

 

 

Kun lenkkaritkin oli päivitetty, päätin että otetaanpa kuva asusta, missä minut näkee lähes päivittäin. Jumppatoppi, huppari ja vuosikausia palvellut kassi olalla. Pinkkiä piisaa aika paljonkin. Pääsiäisenä löysin vielä Davidin pinkin hupparin Jyväskylästä -50% alesta, se oli niin lämmin ja pehmoinen (vilaus näkyy Instassa, josta löydät minut nimellä katja_oeblog).

 

 

Pääsiäisviikon urheilusaldo näytti seuraavalta (sattuipas vähän yksipuoleinen viikko esimerkiksi):

 

ma: reipas kävely 7 km

ti: bodycombat

ke: bodycombat & yin-jooga

to: bodystep

pe: –

la: bodystep

su: –

Eli kuten olen kertonut, sydäntä lähellä ovat jumpat ja erityisesti ne, missä pääsee ”riehumaan”. Yleensä viikkoon kuluu attack, mutta päätän jumpan aina samana päivänä aikatauluista/yövalvomisista yms. riippuen. Usein vaihdamme läpystä miehen kanssa, näiden kuvien oton jälkeen menin steppiin ja mies jatkoi pumppiin joka sen perään alkoi. Ensimmäisen kerran olin aerobicissa 12-vuotiaana, eli 20 vuotta on jumppia tahkottu, välillä korisharkat ne syrjäyttivät ja välillä Thaimaassa asuminen, mutta noin periaatteessa. Tojojoing siis vaan!

toppi Ellos/farkut Gina Tricot/huppari Puma/

lenkkarit & salikassi Nike/takki Esprit

 

Voisin puhua urheilun ”puolesta” loputtomiin. Siitä miten valtavan hyvä mieli urheilusta tulee, miten kehityksen huomaa jaksamisessa, miten se vaikuttaa ryhtiin, uniin, ruokahaluun, miten suuri merkitys on juurikin niillä hyvillä kengillä! Minulle jumppaaminen menee samaan sarjaan ruuan ja levon kanssa – se vain kuuluu elämään. Väittäisin, etten koskaan tule jumppasalista ulos kiviä potkien, vaan punanaamaisena elämäniloa pursuten.

 

Löytyykö jumppareita ruudun takaa? Minkä väriset sporttikamat sinulla on kassissa?

 

Tsemppiä harmaaseen tiistaihin, kyllä sitä aurinkoakin vielä saadaan!