Maaliskuun kollaasi

Olen monesti katsonut blogeissa näitä kuukausikollaaseja ja ajatellut, että teen joskus oman. Aina kuukaudet hurahtavat ja herään liian myöhään tajuamaan, ettei huhtikuun lopussa viitsi ehkä enää maaliskuun asuista puhua. Nyt kun uutta kuukautta on kulunut alle viikko, niin voin ehkä vielä tämän julkaisun tehdä? Ajattelin, että tämähän on helppo juttu, mutta tappelinpa sitten aika pitkään kuvankäsittelyiden kanssa, ennen kuin sain hyväksyttävän lopputuloksen aikaiseksi.

 

Maaliskuun asut on sinänsä vähän huijausta, koska ensimmäinen kuva on niinkin kaukaa kuin tammikuulta. Sanotaanko siis, että tässä ovat maaliskuussa julkaistut asukuvat. Kuvia on otettu Tampereella, Helsingissä ja Kööpenhaminassa niin lumen kuin sulan maan keskellä. Hurjia eroja kuvissa kelin suhteen! Pidän itseäni housutyttönä, mutta aika tasaisesti jakautuivat kuvat, riippuen miksi tuo noitaleggarit & mekko lasketaan. Jos lasketaan se mekkona, niin saadaan tasatulos! OHO!

 

Silmään pistää myös, kuinka vähän näissä on väriä (omasta mielestäni) ja kuinka paljon mustaa! Tiedän jo viikon jälkeen, että huhtikuun kollaasista tulee hyvinkin eri näköinen mm. värien suhteen, kevät taitaa vaikuttaa pukeutumiseen. Maaliskuussa farkku ja musta olivat pääosissa! Löytyykö näistä omaa suosikkiasi? Itse osaan nimetä heti kokonaisuuden, jossa viihdyin parhaiten, mutta jätän sen salaisuudeksi. ;)

 

 

Mitä olette mieltä tällaisista kuukauden asut summaavista kollaaseista? Tykkäättekö katsella niitä?