Somehittejä ja onnellisuutta pääsiäisenä

Nämä vapaat ovat aivan mahtavia! Tuntuu oikeasti ihan pitkältä lomalta! Koko viikko on ollut ihan huippu ja olen pysähtynyt useampaan kertaan miettimään, miten hyvä fiilis on ollut. Ollaan saatu virtaa smoothieista (tästä lisää myöhemmin, tänään blenderi mm. savusi…), on ollut treeniä, joogaa, koko perhe yhdessä. Nyt sunnuntaille saatiin vielä aurinkokin! Olen miettinyt, kuinka ihania ihmisiä sitä on elämäänsä saanut erilaisten töiden ja harrastusten kautta.
 

Eilen pörräsimme vielä Jyväskylään. Ei pitänyt liikkua mihinkään, mutta kun rakas ystäväpariskunta kertoi olevansa siellä pääsiäisen ja kyseli näemmekö, teimme vuorokauden visiitin sinnekin. Vuorokaudessa ehdimme nähdä läjän sukulaisia, viettää kivan illan ystävien seurassa ja päivittää ulkoiluhousut. Huih!

Somehittejä on piisannut ruokalistalla. Perjantaina bataattiburgereita ja eilen kukkakaalipizzaa. Bataattiburgerit jäivät vähän laimeaksi ruokakokemukseksi, mutta pizzasta tykkäsin kovasti! Oli ihanaa, kun ei tarvinnut syödä paljon jauhopohjaa, vaan täytteet olivat pääosassa. Pohja oli ohut ja kohtuu miedon makuinen, mutta työ oli aika iso (tai vei ainakin ekalla kerralla aikaa). Onneksi oltiin sentäs äidin keittiössä puuhaamassa, mistä löytyy monitoimikone. Suosittelen kyllä lämpimästi kokeilemaan! Jälkkäri-idean heitti ilmoille Lila (kyseessä on siis juustokakku lasissa) ja otin vinkistä vaarin. Teimme annoksista vaan niin hervottomat, etten selvinnyt edes puoliväliin omassani. Uhhuh!
 


Olin myös ihan poskettoman ylpeä ekasta oman kodin rairuohosta, jonka lapsen kanssa kasvatimme, kivasta kattokruunun koristeluideasta, jonka bongasin Instasta Tiian kuvista, lapsen hämmästyksestä kun hän sai avata elämänsä ensimmäisen suklaamunan jajaja… Kaikesta.
 


Kiva pääsiäinen. Kiva mieli. Aurinko teki ihan höpöhöpö-olon.

Kävikö muille näin, pyhät ja aurinko toimivat? Kuka on testannut näitä someruokia? Nautitaan vielä huomisesta pyhästä!

P.S. Tervetuloa uudet lukijat, ihanaa kun olette löytäneet tänne!