Tipu-tipu-tip-tip-tip keltaista!

Miten pukeutua brunssille? Hymyilytti, kun katselin, että tuollaisella lauseella on Google tuonut blogiini. En nimittäin kauheasti mieti brunssivaatteita nimenomaan brunssivaatteina, vaan perusasuna, jolla kehtaa ravintolaan mennä. Ehkä jos menisi Kämpin brunssille, saattaisi pysähtyä tätä enemmän jo miettimään.

 

 

Viime sunnuntaina olin jo ajatuksissani pääsiäisviikossa, joten päälle pääsi keltaista, kun suuntasimme PureBiteen. Silittämättä jäi, sen verran kiire tuli tuohon ehtiä pöytävaraukseen, älkää antako häiritä! Huomasin muuten vasta näistä kuvista, että katson aina oikealle kuvissa. Miksi? Alitajuisesti käännän hiusten värikkään puolen kameraan? Aika erikoinen juttu, täytyy kokeilla katsoa joskus oikeallekin! :D

 

 

Nämä kuvat siis sopivat hyvin pääsiäisviikonloppuun. Asu on mukava päällä, mutta kuitenkin kivan asiallinen ravintolaan. Tuo paita on niin lyhyt, että se on kivaa yhdistää korkealle tulevaan hameeseen housujen sijaan. Avainkaulakorun ostin Kööpenhaminan alesta, valitettavasti se meinaa olla hieman liian houkutteleva pikkuneidille, joka availi sillä mm. ravintolan ovea brunssin aikana. Hih!

 

 

Millaisissa merkeissä pääsiäisenne sujuu? Oletteko pukeutuneet keltaiseen? Aivan ihanaa näissä pyhissä on se, että saamme pitää miehen ilonamme neljä päivää. Kelit ovat aika kurjat, mietiskelin juuri pääsiäistä kun ajelin kaksi kertaa moikkaamaan intissä ollutta miestä (ei ollut ihan viime vuonna :D) ja auton mittari näytti +20. Huh mikä ero tähän pääsiäiseen!

 

paita Seppälä/neuletakki Only/takki Desigual/kengät H&M/

hame Vero Moda/laukku OIS/kaulakoru Lisbeth Dahl

 

Leppoisaa pääsiäisen jatkoa kaikille! Nautiskelkaa!