Shhh… Tanskalaisten ovella, älä vaan avaa!

Toisia lapsettaa joskus. Itseäni aika usein. Voin kertoa, että isäni ja veljeni ovat hyvinkin samaa sarjaa, näissä höhlissä tempauksissa ei ole kyllä omena kauas puusta pudonnut. Tuli taas isäni kertomukset mieleen, kun hiippailin Kööpenhaminassa tanskalaisten ovella. Tai ainakin luulen, että nämä olivat ihan tavallisia asuntoja. Tarkoitus oli räpsäistä sunnuntain asukuvat jossain kivassa paikassa ja kun näin nämä mahtavan väriset talot, koukkasimme niiden pihaan ottamaan kuvia. Luulin aluksi, että ne ovat jotain vanhoja rakennuksia, joissa on kauppoja tms., mutta lähemmin tarkasteltuna ne näyttivät olevan ihan tavallisia koteja. Jos ajankohta kuville on vielä sunnuntai-iltapäivä, ottaa siinä tietysti pienen riskin kun koputtelee toisen ovella. Odotin, että joku avaa oven tai tuumaa, että hei, nojailet minun pyörääni. Luotin kuitenkin siihen, että jokainen kohtaamamme tanskalainen oli superystävällinen, ehkä nämäkin asukit olisivat jos sattuvat avaamaan!

 

 

Kukaan ei avannut ovea ja kuvat saatiin. Jäimme miettimään näiden söpöjen kotien alkuperää, ovatko ne olleet kenties palvelusväen asuntoja aikanaan? Sijaitsivat siis Amalienborgin linnan lähettyvilä, mistä tämä mielleyhtymä. Aivan ihanan herttaisen värisiä!

 

 

Itse asu oli valittu ajatellen pitkää päivää kaupungilla ja lentoa kotiin sen päälle. Harmi ettei aurinko paistanut, se olisi tuonut ihanan lisämausteen kuviin. Itse asiassa oli niin kylmä, että jouduin välillä hyppimään tasajalkaa, kun varpaat palelivat Consseissa. Neuleen löysin Köpiksestä -50% rekistä ja se on ollut viimeisen viikon päällä. Tykästyin ihan todella paljon tähän.

 

 

Tiedättekö miten kivaa on huonon päivän osuessa kohdalle palata näihin kuviin ja miettiä, kuinka hihitin tuolla ovella pari viikkoa sitten? Miehenikin ennen toppuutteli minua, 14 vuoden jälkeen ei paljoa hetkauttanut minun hyppimiseni toisten ovella. Ne vakavat asukuvat jäävät näköjään edelleen muihin blogeihin, minkäs teet kun naurattaa!

 

takki H&M/huivi Becksöndergaard/tennarit Converse/

aurinkolasit Le Specs (saatu blogin kautta)/farkut Gina Tricot/toppi Betty Barclay/

neuletakki Saint Tropez/laukku Gianni Chiarini/lakukorvikset ?

 

Ei muuta kuin kikatuksentäyteistä torstaita kaiffarit! <3