Pirkanmaan blogit yhdessä!

Jos on turkulaisilla ja vaasalaisilla ja monilla muilla, miksei pirkanmaalaisilla? Siis ole mitä? No yhteistä ryhmää ja facebook-sivua! Vaan nytpä on! Retromodernin Suvi perusti sivun ja Sulan mahdollisuuden Niina toteutti logon. Facebook-sivu löytyy nimellä TRE-BLOGIT. Käy painamassa peukkua, niin näet kaikki sivuston päivitykset! Helppo tapa seurata samalla alueella päivittyviä blogeja.

 

 

Bloggaaja, jos haluat mukaan, niin laita sähköpostia osoitteeseen treblogit@gmail.com ja kerro millainen blogi sinulta löytyy (ehtona tietysti, että se päivittyy Tampereella tai lähikunnissa). Sivuston idea on verkostoida bloggaajia, lukijoita ja helpottaa myös yhteistyöstä kiinnostuneita yrityksiä löytämään sopivia blogeja. Huippujuttu sanon minä!

 

 

Lisää sivuston synnystä sekä ohjeita voit lukea Retromoderni-blogista.

 

 

Sitten vaan mukaan sivulle! Kuvat otin vuoden alussa aurinkoisena pakkaspäivänä Tampereen uudessa maamerkissä eli Torni-hotellissa, sopinee aiheeseen Tre-blogit.

 

Iloista keskiviikkoa!