Party dress by Pepperberry

Eilen vietettiin tyttäremme synttärijuhlia. Oli muumikakkua, monta iloista naamaa, ihania lahjoja ja rakkaita ihmisiä ympärillä. Neljä sukupolvea yhdessä. Nautin valtavasti siitä, kun sain järjestää juhlat ja meille tärkeitä ihmisiä tuli paikalle. Olin varautunut hurjaan menoon kun paikalla oli paljon väkeä ja pieniä lapsia, mutta ei, ei ollut suurta sotkua, raivareita tai korvia huumaavaa meteliä. Lisäksi en murehtinut koko päivänä mitään, en muista milloin tuollaista päivää olisi viimeksi ollutkaan! Edes vieraiden lähdettyä illalla eivät murheet löytäneet luokseni, vaan olin myöhään yöhön asti yhtä hymyä. Ja mikä tärkeintä, sankari tykkäsi kovasti! Hän ilmoitti tosi pari tuntia ennen juhlia ettei muumikakku kelpaa, vaan pitää olla prinsessakakku, mutta vaatimus taisi unohtua juhlien alkaessa… Kaiken kaikkiaan siis erittäin onnistunut päivä.

Ostin pari viikkoa sitten huuto.netistä mekon juhlia varten, joka ei sitten tullutkaan perille ajoissa. Toiveikkaana odottelin vielä perjantain postin ja totesin, että on keksittävä päälle jotain muuta. Päädyin Pepperberryn mekkoon, joka on blogissa nähty viimeksi vuosi sitten, silloin se oli päälläni keväthäissä. Mietin hetken onko se liian ”hieno” lastenjuhliin, kunnes totesin että omassa kodissaan saanee laittaa päälleen mitä vaan, eikö? :D Kaikki mekot mitä olen Pepperberrylta tilannut ovat hurjan mukavia päällä, sitä ihan unohtaa edes olevansa juhlamekossa. Myös keväinen väritys mekossa sopii vuodenaikaan mielestäni hyvin!

mekko Pepperberry/kengät Clarks/rannekoru Designers market

Tyttären mekon ostin jo marraskuussa messuilta ja sainkin vierailta kommenttia, että olemme samikset valkopohjaisissa mekoissamme. Tämä oli puhdas vahinko, sillä tarkoitus oli olla ihan toisenlaisessa koltussa alun perin. Juhlista ja tyttären mekosta vielä lisää myöhemmin!

Me kiitämme kaikkia juhlijoita, oli hurjan kivaa!

Mitä omaan viikonloppuusi on kuulunut?