Finnish design – Silverjungle (+arvontavoittaja)

Kotiäitiys tai äitiys ylipäätään on kyllä kotikutsujen kulta-aikaa. Mikäpä siinä, kutsut ovat minusta huippuhauskoja. Ainoa miinus siitä, että ne ovat päällekkäin, koska mallistot ilmestyvät aina yhtä aikaa. Olinkin viikon sisään Pomp de Luxin, Me&I:n sekä Silvejunglen kutsuilla. Näistä kutsuista on yli kuukausi aikaa, mutta nyt vasta sain tilatut vaatteet kotiin ja päätin nostaa tämän merkin esille, sillä suomalaista yrittämistä on aina ilo tukea. Puettuani Silverjunglen vaatteet lapsen päälle tajusin asun huutavan EilenDesignin rusettipipoa, sopii muuten settiin kuin nenä päähän. Hyvä suomalainen suunnittelu!

 

sukkikset, hame ja paita Silverjungle, pipo Eilen design

Silverjungle on suomalainen lastenvaateyritys, josta en ollut kuullutkaan aiemmin. Merkin Internet-sivuilla sanotaan seuraavaa:

 

”Silverjungle tuotteissa haluamme korostaa elämäniloa, onnen hetkiä ja uusia kokemuksia pienen matkaajan taipaleella. Toimivuus, käytännöllisyys, laatu ja tuotteen ulkonäkö ovat suunnittelumme ja tuotantomme perustana.

 

Ideologianamme ja tavoitteenamme on tarjota korkealaatuisia vaatteita ja asusteita, jotka täyttävät meille tärkeät ekologiset ja eettiset vaatimukset. Varmistamme henkilökohtaisesti auditointi- ja sertifiointijärjestelmien avulla, ettei yksikään tehtaistamme käytä lapsityövoimaa ja että kaikki tehtaamme tarjoavat työntekijöilleen kunnolliset työskentelyolosuhteet. Kaikki tuotteemme ovat Global Organic Textiles -standardit täyttäviä ja/tai Ökotex-sertifioituja.”

 

 

Sanoisinkin, että vaatteet ovat ihanan ”perusvaatetta”, siis juurikin sellaista missä lapsen on hyvä olla ja leikkiä. Kuvioina toistuvat tähdet, sydämet tai iloiset luurangot pojilla. Värit olivat ihanan kirkkaita ja selkeitä, eikä vaatteet olleet täynnä kuvioita vaan kohtuullisen pelkistettyjä. Tuo harmaa hame minkä ostin meille on kivasti yhdisteltävissä monen muunkin vaatteen kanssa!

 

Suunnittelijalla on kuulemma itsellään kolme tyttöä mikä kyllä näkyi mallistossa, tytöille oli tarjolla vaikka mitä söpöyksiä! Vaaleanpunainen on oma henkilökohtainen heikkouteni, joten näitähän oli ihan mahdotonta vastustaa. Valmistusmaata en vaatteissa olevista lapuista löytänyt kun yritin sitä etsiä.

 

Olivat nämä kyllä lapsenkin mieleen, sillä sovitimme näitä pikaisesti ennen käyttöönottopesua ja kun riisuin vaatteet pois, alkoi kauhea itku sydän-paidan perään, ”haluuuu, hieno sysän-paita, ei liisuta!

 

 

En muuten äkkiseltään kotimyynti-osiosta bongannut Pirkanmaan myyjiä, mutta kyllä heitä on, eli jos innostut täälläpäin järjestämään kutsut niin varmasti asiakaspalvelu auttaa!

 

Ja Eilen designista puheen ollen: me arvoimme perinteiseen tyyliin tällaisen rusettipipan ja onnetar suosi tällä kertaa Mallukkaa. Sähköpostia on laitettu!

 

Lappuja! Lappuja? Ota kulta nyt sieltä yksi lappu, jooko? Lappuja? :D

 

Täytyyköhän seuraavia kutsuja odottaa syksyn mallistoihin asti?

Onko teille kyseinen merkki itsellesi tuttu?

 

Aurinkoista viikonlopun alkua!