Le Specs, White Sneakers + alekoodi!

Kun tulimme takaisin Kööpenhaminasta, bongasin jostain nettilehdestä lauseen ”bloggarin kevätvaatetukseen kuuluu valkoiset tennarit”. Jäi vähän hämärän peittoon puhuttiinko yleisesti bloggareista vai jostain tietystä bloggarista. Nauratti, kun juuri oltiin reissussa otettu kuvia valkoiset tennarit jalassa. Totta, kyllähän ne nyt kuuluvat aivan lähtemättömästi kevääseen!

 

 

Toinen kevään hitti ovat peililasit. Aluksi ajattelin, että ne ovat ehkä liikaa itselleni, mutta halusin kokeilla. Onneksi, sillä ne ovat olleet siitä asti koko ajan päässä, ihanaa kun Suomessa paistaa! Sen sijaan Kööpenhaminassa ei täysillä paistanut näitä kuvia otettaessa ja kova tuuli sekoitti vielä tukankin, mutta näiden lasien takaa näytti päivä kirkkaammalta. Nuo tekolammet ja niiden ympäri kulkeva ulkoilureitti ovat kivoja varsinkin vähän lämpöisemmällä kelillä, suosittelen!

 

 

Nämä Le Specsin peililasit ovat ihanan jämäkät päässä, joten ne eivät ole lenkillä tai lapsen kanssa kumarrellessa valuneet tai pudonneet mihinkään. Iso plussa laseille siitä! Pienen kanssa joutuu koko ajan kumartelemaan, joten lasien täytyy pysyä päässä siitä huolimatta. Lisäksi nämä ovat jo itsessään näyttävä asuste ja natsasivat ihanasti värinsä puolesta tuohon vaaleanpunaiseen takkiin. Taapero nauraa heti kun laitan nämä lasit päähän, sillä hän näkee oman kuvansa heijastuvan niistä ja irvistelee sitten jatkuvasti minulle. Kuinka kätevää. :D

 

 

Jos näytän jotenkin pelästyneeltä näissä kuvissa, se johtuu siitä, että nuo joutsenet kärttivät makupaloja ja tulivat aika lähelle. Meinasin saada hepulin, kun kaksi joutsenta lähti lentoon, kuinka valtava ääni siitä lähtikään! Siitä asti, kun pelikaani nappasi minua 6-vuotiaana Kyproksella, olen vähän nieleskellyt isojen lintujen läheisyydessä. Menin vielä viime vuonna katsomaan jonkun pöljän ohjelman, jossa todettiin, että joutsenet ovat todella äkäisiä lintuja. Huijui. :D

 

Eihän se vaan pure mua, eihän? :D

paita Seppälä/farkut Gina Tricot/huivi Esprit/takki ja kengät H&M/laukku Gianni Chiarini/aurinkolasit Le Specs Sunglassesshop (*saatu blogin kautta)

 

Nämä ja monet muutkin aurinkolasit saa kätevästi tilattua netistä, kyseiset Le Specsit löydät tämän linkin takaa. Nyt kun kevätaurinko paistaa täydeltä terältä, onkin aurinkolasien hankinta erittäin ajankohtaista. Uusia laseja kaipaaville minulla on kiva uutinen: ALEKOODILLA ENERGIAA10 saat -10% alennuksen Sunglassesshopin laseista välillä 18-25.3.2015.

 

Onko itselläsi aurinkolasipuoli kunnossa? Aurinkoista keskiviikkoa kaikille!