Haalari, tuo mukavin asu ikinä

Minä viipotan itse vielä Kööpenhaminassa, mutta ajastelin teille muutamat jutut valmiiksi. Tämä jumpsuit esiintyy nyt asukuvissa kolmantena sunnuntaina peräkkäin, täysin vahingossa, tajusin asian vasta kun aloin tätä postausta tekemään. Oletteko jo aivan kyllästyneet tähän? Mutta minkäs teet, se on ollut usein viime aikoina päällä ja eri tavalla asustettuna taipuu monen näköiseksi.

 

 

Nämä kuvat ovat parin viikon takaa, olemme perinteisesti kerran viikossa käyneet miehen kanssa lounaalla ja napanneet vauhdilla kuvat siinä ohessa. Kohta voidaan käydä vain lounaalla, sillä valo alkaa riittää kuvien ottoon iltaisinkin. Se hyvä näissä lounaskuvissa on, että vieressä odottaa nälkäinen pallero ja miehellä on kiire, joten räpsräps ja menoks, eipähän jäädä vääntämään loputtomiin kuvia!

 

 

Tennarit ja haalari ovat yhdessä ehkä mukavinta mitä päälleen voi laittaa ja toisaalta, tämä asu päällä menin lapsen harrastuksissa ja konttailin lattialla, joten tämähän on jopa ihan perusteltu asuvalinta! Toinen ikisuosikki on tuo tähtikoru, se nyt vaan on supersuosikki!

 

takki ja haalari H&M/trikoopaita Only/farkkuliivi Esprit

/hiuspanta Glitter/koru Marudesign/tennarit Guess

 

Mikä näistä jumpsuit-yhdistelmistä on suosikkisi? Aiemmat voit kurkata täältä ja täältä.

 

Mitä muuta viikonloppuun? Rentouttavaa sunnuntaita!