Räjähtäneen laukun räjähtänyt kaveri

Laura heitti minulle haasteen ja kysyi, mitä löytyy työpöydältäni. Mietiskelin hetken kummissani tätä asiaa, mistä? Työpöydältä? Meillä on olenassa työpöytä, mutta en minä ikinä sen ääressä istu. Läppäri on keittiön yhdellä tasolla ja blogijutut teen puolestani aina ruokapöydän ääressä. Valitaan siis ruokapöytä! Minä en siedä ruokapöydälle kertyviä kamoja, joten se on tämän näköinen vain päikkäreiden eli blogin päivityksen ajan. Hetkellinen deja vu-tuli siihen laukkupostaukseen pari viikkoa sitten! Mutta tämän siivoan kun kutsu itkuhälyttimestä käy, eli näky on hetkellinen.

 

Halusin kuitenkin kuvata tämän spottini rehellisesti, tekemättä mitään asetelmia tavaroista, joten näillä mennään. Tätä näytti ruokapöytä kuvaushetkellä!

 

 

Päikkäreiden aikaan kittaan aina pannullisen teetä samalla kun teen blogijuttuja. Juon teetä ihan liikaa (ajatellen nyt vaikka mitä se tekee hampaiden värille), mutta kun se on niin hyvää. Tällä kertaa pannussa oli perinteistä Keisarin morsianta. Tämä muki minulla oli oikeasti työpöydällä kun olin vielä töissä, ihanan iso kolpakko teelle!

Joulusuklaat ovat pöydällä edelleen, söin sieltä joukosta juuri sitruunatäytteisen konvehdin. Uusin Olivia tuli juuri ennen päikkäreitä, irrotin välistä Lumenen -niinvaltavastijokablogissakehutun- meikkivoidenäytteen, josko minäkin testaisin!

 

Tiedättekö mikä toi lappu on? No teen siihen muistiinpanoja asioista, mistä haluaisin postata/pitäisi postata/kuvat odottavat koneella käyttöä. Älytön lappu, jonka sanoja blurrasin kun on aika nolo. Samaan paperiin taapero on piirtänyt ja olen mm. kirjoittanut synttäreille kutsuttujen henkilöiden nimet. Heh.

 

 

Uusinta Oliviaa ehdin lukaista jo vähän, ihania juttuja, ihanat sävyt kannessa! Niin paras lehti mikä tästä maasta löytyy.

 

 

Puhelin sekä lounaasta jääneet harso ja lapsen maitomuki. Tuohon Stokken ruokailualustaan, joka pysyy tukevasti kiinni imukuppiensa ansiosta, olen laittanut omia valokuvia katseltavaksi.

Tämä on muuten aika realistinen näkökulma! Tuoli vinossa, kun pomppasin vauhdilla kamera kädessä kuvailemaan. Päivän lehti ja bloggauksen apuvälineet. Nurkassa leluläjä, jonka yleensä illalla kerään kasaan tai päikkäreiden aikaan, jos on iltapäivällä tulossa vieraita. Vähän turhaa työtä se on, mahtuvat ne tuolla nurkassa lojumaankin. Taapero totesi ennen uniaan ”kato sotku” ja nauroi päälle. Hehheh vaan. :D

 

Tällaisilla mennään siis täällä! Kiitos Laura haasteesta! Entä miltä näyttää Anskun, Reetan, Janetin ja Ladyn pöydät?

 

Ihanaa alkavaa viikonloppua kaikille!