Juhlat tulossa? Laita tämä päivämäärä kalenteriin!

Minua pyydettiin vinkkaamaan kivasta tapahtumasta, joka pidetään ensi kuussa. Tottahan toki minä vinkkaan teille tapahtumasta, jossa itsekin haluan käydä ja josta innostuin! Juhlapuvun ostaminen on monesti haastavaa, mutta tämä tapahtuma kuulosti kivalta mahdollisuudelta nähdä monta pukua kerrallaan. Ja mikä parasta, pukujen hinnat ovat vähintään -50% alkuperäisistä hinnoista!

 

 

Kyseessä on siis juhla- ja hääpukujen maahantuojien yhdessä järjestämä myyntitapahtuma, Maahantuojien Outlet,  joka järjestetään Wanhalla ylioppilastalolla Helsingissä lauantaina 11.4.2015.

 

Tapahtumaan odotetaan myyntiin noin 1000 eri pukua, joten oletpa räikeän pinkin tai klassisen mustan puvun ystävä, täällä on sinulle varmasti vaihtoehtoja! Myyntiin on tulossa niin pitkää kuin lyhyttä mekkoa ja kokohaarukka on koosta XS kokoon XXL asti. Tosin suurin osa puvuista on yksittäiskappaleita, eli välttämättä joka puvusta ei omaa kokoa löydy, toisaalta kun löytyy, sitä ei tule joka nurkan takana vastaan.

 

 

Jos siis tiedossa on häät, ylioppilasjuhlat tai muut vastaavat kesälle, kannattaa piipahtaa tapahtumassa huhtikuussa! Ja jos et Helsinkiin pääse, järjestetään tapahtuma pienemmässä mittakaavassa Jyväskylässä heti ylihuomenna 14.3. sekä Tampereella 22.3.

 

 

Omasta kaapistani puuttuu kokonaan se klassinen musta mekko, joka kävisi tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Ajattelinkin lähteä etsimään, josko löytäisin tapahtumasta ajattoman mekon kaappiini kaikkien oranssien, valkoisten ja pinkkien kaveriksi!

 

 

Kuvat: Maahantuojien Outlet

 

Nähdäänkö siis Wanhalla huhtikuussa? Onko itselläsi tiedossa kesäjuhlia?