Kukkahame by Eilen Design sekä pipa-arvonta!

Ihastuin alkuvuodesta Eilen designin kukkahameeseen, jonka bongasin facebook-tapahtumasta nimeltään Vaatteiden yö. Tuo yksilö meni kuitenkin sivu suun sillä aikaa kun etsin mittanauhaa ja mietin mahdunko tarjolla olevaan kokoon, mutta ihana Eilen designin Miia lupasi tutkia löytyykö tuota kangasta vielä. Löytyihän sitä hamepalanen ja hän sai ommeltua minulle kauniin kukkahameen. Lisäksi paketista löytyi yllärinä suloinen vaaleanpunainen pipo taaperolle sekä kestörätti, joten tuo hamepaketti oli todellinen arkipäivän piristys! Täytyy vielä mainita, että ensimmäinen lahjapipo oli liian pieni ja kun harmittelin tuota Miialle, hän tekikin meille uuden. Halusin kuvata kukkahameen ja rusettipipon auringonpaisteessa, mutta pöh, ei nyt osunut aurinkoa viikonlopulle. Siitä huolimatta vaatteet tuovat ihanan tuulahduksen keväästä!

 

 

 

Eilen designin sivuilta löydät erilaisia lastenvaatteita, pussukoita, pipoja sekä esimerkiksi näitä naisten hameita. Nyt kun kävin sinne kurkkaamassa bongasin taas ihanan kukkahameen. Kierrätysmateriaaleista valmistettua hametta ei varmasti ole jokaisella vastaantulijalla päällään.

 

 

 hame Eilen design/toppi Vero Moda/neuletakki Vila/

kengät H&M/kaulakoru ?/korvikset Glitter

 

 Hameessa minua viehätti iso kukkaprintti, joka on jo itsessään näyttävä. Lisäksi tietysti iso plussa siitä, että tuotteet ovat Suomessa valmistettuja. Eilen designin sivuilla kerrotaankin seuraavasti:

 

”Jokainen tuote on valmistettu Suomessa vanhalla Friitalan nahkatehtaalla käsityönä, yhden naisen yrityksessä lähes kokonaan kierrätysmateriaalista ja mielikuvitusta unohtamatta. ”

Taapero tykkäsi puolestaan kovasti rusettipiposta ja istuskeli sisälläkin se päässä leikkimässä.

 

 

Meidän perheen tytöt siis kiittävät Miiaa näistä ihanista jutuista, jotka pääsivät heti ahkeraan käyttöön! Jäi vähän kutkuttamaan tuo pipo itselleni, yritin tunkea taaperon versiota päähäni, mutta vähän makkarankuori se minulle oli. ”Järkytyin” muuten tuosta ensimmäisestä kuvasta, olen koko ikäni ollut lyhyttukkainen, mistä nuo hiukset tulivat? Miten niitä laitetaan? Auttakaa! :D

 

Ja sitten vielä arvontapuoli! Koska tuo ensimmäinen pipo (tamperelaisittain pipa) oli meille liian pieni, ajattelin arpoa sen teille. Kommentoi siis tähän postaukseen PIPA, jos haluat osallistua pipan arvontaan. Eli jos kommentoit muutenkin, huikkaa johonkin väliin PIPA, niin tiedän että olet pipoarvonnassa mukana. Pipo on siis identtinen kuvissa näkyvien kanssa, kooltaan noin 45-47cm, eli sanoisin olevan suunnilleen 1,5-vuotiaan koko, tietysti pään koosta riippuen. Löytyykö perheestäsi tai lähipiiristäsi pikkutyttöä, joka kaipaisi ihanaa kevätpipaa? Nyt mukaan arvontaan!  Arvonta on voimassa viikon verran, eli 18.3.2015 klo 8.00 asti.

 

Onko yritys itsellesi tuttu? Innostavatko kukkakuosit?

Aurinkoista keskiviikkoa!