Aviomiehen paidassa Rosengårdin muotikuvauksissa

Kolme intensiivistä päivää Helsingissä ovat takanapäin. Olipa kerta kaikkiaan upeat päivät täynnä kaikkea uutta! Torstaina ehdin osallistua opiskelupäivän päätteeksi Stockan muotinäytökseen, josta myöhemmin lisää, siellä törmäsin mm. Reettaan ja Annamariaan Bellablogien puolelta. Perjantain ja lauantain ajan rautainen ammattilainen Marica Rosengård kuvasi meille muotikuvia. Me opiskelijat stailasimme, oli meikkaajat, kampaajat ja mallit ja Marica otti kuvat. Niistä tuli _mahtavia_, muutamia voi käydä kurkkaamassa esim. Marican instagrammissa (@rosengard). Ja tuo kokemus oli aivan mieletön tilaisuus päästä tällaisen ammattilaisen kanssa työskentelemään! Stailauksessa meitä avusti toinen alansa huippu, eli opettajamme Susanna Björklund. Päivät olivat niin intensiivisiä, että eilen kotiin saapuessa pää oli aivan pyörällä! Kirjoittelen näistä vielä lisää kun olen sulatellut asioita hetken, mutta täytyy sanoa että tämä oli varmaankin parasta antia, mitä Helsinki Design School on tarjonnut!

 

 

Kun olin kaksi päivää mennyt kellon ympäri korkkareissa, hameessa tai tiukoissa farkuissa, luovutin kolmantena päivänä ja päädyin tennareihin sekä mukavaan jumpsuitiin. Ah. Eritäin hyvä valinta. Seurakseen haalari sai miehen kauluspaidan, sain jostain blogista inspiraation kaivella miehen kaappia ja kysyin ihan luvankin tämän lainaamiseen. Kauniin värinen paita, tykkäsin kovasti! Kalevala korut ovat puolestaan miehen ostama huomenlahja 10 vuoden takaa, joten voisi sanoa, että mies oli tässä asussa vahvasti läsnä.

 

 

Mokasin kameran kanssa, siinä oli väärät asetukset jonka takia kuvien taustat ovat vähän puhki palaneita. En tajunnut tätä vasta kuin kotona, äh, asian kun olisi voinut sillä hetkellä korjata. Kiitos kuitenkin taas kuvista Misorella!

 

paita EastWest/jumpsuit H&M/tennarit ja kello

 Guess/kaula- ja korvakorut Kalevala Koru

 

Nautin kovasti myös Helsingin sykkeestä sekä tunnelmasta ja minulle elämyksiä olivat jo jokaisen päivän ruokapaikat. Factory, Carusel sekä meksikolainen Lucha Loco tuli testattua, nekin olivat kaikki aivan huippupaikkoja, tykkäsin kovasti! En edes tiennyt, että Korkeavuorenkadulla sijaitseva Lucha Loco oli avattu kaksi päivää aiemmin, tulipa siis uutuus testattua. Käykäähän kokeilemassa, oli hyvää ja palvelu oli superystävällistä!

 

Huh, olipahan hehkutusta ja huutomerkkejä tämä postaus, mutta sietääkin olla noiden päivien jälkeen!

 

Oletko itse käynyt lainailemassa miehen vaatekaapilla? Suloista sunnuntain jatkoa ja hyvää naistenpäivää!