Kevään väri: persikka

Nyt kun itse pörheltää ympäri Helsinkiä, eikä ehdi välttämättä uusia kuvia ottamaan tai käymään läpi, on hyvä käyttää hätävara. Tai tuskinpa te häipyistte mihinkään jos en muutamaan päivään postaisi? Mitä tästäkin stressaamaan?

 

Oli miten oli, nämä kuvat on kuvattu tammikuun puolella (oikeasti, mihin tämä aika menee) hirveässä tuulessa, joka sekoitti hiukseni totaalisekaisin hetkessä. Valo on lisääntynyt tammikuulta jo hurjasti! Minä jäin näitä kuvia hautomaan julkaisun sijaan, sillä tukka on sekaisin näissä, valo ei tuntunut piisaavan ja Desigual alkoi ykskaks esiintyä taas jokaisessa postauksessa.

 

 

Näissä kuvissa oli vielä aika talvinen keli ja jäädyin hetkessä tuossa tuulessa patsastellessa. Talvisesta säästä huolimatta neuleessa hehkuu kevään väri persikka, jonka nyt keväämmällä pukisin vähän vaaleampien sävyjen kaveriksi.

takki Esprit/housut BikBok/neule Vila/kauluspaita Seppälä/

laukku ja kaulakoru Desigual/hiuspanta Firenzestä/kengät Mustang

 

Tuona tammikuisena päivänä menimme testaamaan Tornin iltapäiväteetä, jossa meille myytiin ei oota. Sitten se jäi. Emme ole saaneet aikaiseksi lähteä uudelleen, kun mies varta vasten tuolloin lähti ajoissa töistä teehetkeä varten. Harmillinen takaisku, ehkä vielä iltapäivätee joskus onnistuu!

Löytyykö omasta kaapistasi persikan sävyä? Kuka on päässyt testaamaan tuon iltapäiväteen, suosittelisitko?