Supermood – Natural Beauty from Finland

Kun Suomessa lanseerataan näin näyttävästi ja upeasti luonnonkosmetiikkasarja, kyllä sen pitää olla jo isolla otsikossa. Lisäksi kun puhutaan luonnonkosmetiikasta ja Suomesta, oli mielestäni itsestään selvää, että kuvaan nämä seerumipullot luonnossa. Havunneulasten, kivien ja sammaleen keskellä, mistä luonnonkosmetiikka ponnistaakin.

 

 

Supermood-tuotteet tulivat alkusyksystä 2014 markkinoille. Kuuntelin tuolloin merkin takana olevan Anne Kukkohovin haastattelua radiosta ja mietin, että näitä tuotteita haluan testata. Jos minun pitäisi nimetä naisihanne Suomesta, niin Anne Kukkohovi ansaitsisi tuon tittelin. Toki halusin testata luonnollista tuotetta, jonka nimeen Annekin vannoo. Nämä tuotteet eivät ”huuda” olevansa luonnonkosmetiikkaa. Ne on pakattu kauniisti ja merkki on loppuun asti mietitty, keulakuvana tuotetta markkinoi vielä kuvankaunis Anne.

 

 

Koska kotiäidin rahat eivät riitä kaikkeen, tuotteiden hommaaminen jäi hamaan tulevaisuuteen. Tiedättekö kuinka onnessani olinkin, kun voitin kolme erilaista sarjan tuotetta Tiian blogiarvonnasta? Mahtavaa, nyt pääsisin niitä testaamaan! Palkintoon kuuluivat Egoboost-linjan One Minute facelift serum sekä Eyes Wide Open-serum sekä Beauty sleep-linjan Absolute Bliss-serum.

 

 

Egoboost -linjan tuotteet sisältävät pakurikääpää, joka on Suomen luonnossa esiintyvä lahottajasieni. Pakurikääpä sisältää poikkeuksellisen ison määrän antioksidantteja ja sitä on käytetty vuosisatojen ajan ihon eheyttämiseen ja pigmenttivirheiden korjaamiseen. Sekä facelift-seerumia että silmänympärysseerumia olen laittanut aamuisin, parin tipan luvataan riittävän. Faceliftin saa annosteltua kivasti pipetistä käteen ja pienen määrän ottaminen on helppoa, sen sijaan silmänympärysseerumi ruuttaa ainetta liikaa käteen. Kun olen tuon määrän laittanut silmien ympärille, se on jäänyt valkoiseksi ja kokkareiseksi naamaan, enkä ole keksinyt muuta selitystä kuin että ainetta on liikaa.

 

 

Beauty Sleep -linjan pääraaka-aineena on merifenkolin kantasolu. Kaikki Beauty Sleep -tuotteet ravitsevat ja rauhoittavat sekä valmistavat kehoa ja ihoa palautumaan yön aikana. Kosmetiikkatuotteet ovat ylellisiä, ravitsevia ja paljon ravintoaineita sisältäviä. Absolute bliss-seerumin sanotaan palauttavan ihoa voimakkaasti yön aikana ja tuoksuvan vaahtokarkkimaiselle. Hmm, minulle tuosta hajusta tuli mieleen kookosrasva, en saa millään mieleeni vaahtokarkkia! Ei sillä, ei se huono tuoksu ole.

 

 

Kun voitin nämä tammikuussa, aloin heti kokeilemaan tuotteita. Yhtä illalla, kahta aamulla. Tykkäsin koostumuksesta, tuoksuista sekä tuotteiden riittoisuudesta, ainoastaan silmänympärysseerumi vähän tökki. Käytin näitä viikon ajan tammikuussa ja naamaani tuli joka aamu yksi tai useampi uusi näppy. En keksi mitään muuta asiaa, mitä olisin elintavoissani  tuolloin muuttanut. Harmitti kovasti, olin niin näitä halunnut testata! Kuulinkin, että ihon täytyy tottua luonnonkosmetiikkaan ja tässä saattaa kestää jopa kolme kuukautta. Iho reagoi tuotteen puhtauteen. Niinkö? Miksi toiset sitten käyttävät luonnonkosmetiikkaa muiden tuotteiden ohella?

 

Laitoin tuotteet syrjään, parantelin näppyni ja harmittelin. Kunnes eräänä päivänä päätin kokeilla uudelleen. Otin varuiksi ennen ja jälkeen-kuvatkin, jotta näen, montako näppyä tuli. No ei muuten yhtään! Iho on ehkä jopa paremmin voivan näköinen jälkeen-kuvissa, tässä takana on viikon verran päivittäistä käyttöä. Näissä siis meikitön naama, mihin olen laittanut seerumin. Pahoittelen, että jälkeen kuvan otin aamulla herätessä Nalle Puh-pyjamassani, ajattelematta sen enempää mihin se on tulossa. Koittakaa kestää. :D

 

 

En siis tiedä mistä ensimmäisen kerran näpyt tulivat vai oliko iho toisella kerralla jo tottunut luonnolliseen kosmetiikkaan? Nyt voinkin hyvillä mielin käyttää näitä ja suositella erityisesti tuota Beauty Sleep-seerumia, josta on tullut suosikkini! Iho on ihanan pehmeä ja kimmoisa aamuisin sen ansiosta, tänäkin aamuna oikein kokeilin pehmeitä poskia herätessäni. Iso kiitos Tiia arvonnasta!

 

Oletteko testanneet Supermoodeja? Mitä olette tykänneet? Onko kokemuksia luonnonkosmetiikan aiheuttamista näpyistä?