Pitsiä häikäisevässä auringossa

Onpa ihana palata näihin kuviin, kun ilmat ovat muuttuneet aivan kamaliksi. Näistä kuvista on pari viikkoa aikaa ja tuuli ei ole muuttunut mihinkään. Tuuli silloin ja tuulee edelleen. Sen sijaan valkoiset hanget ja kaunis auringonpaiste olivat aivan upeita verrattuna tähän vesisateeseen ja harmauteen! Kaksi vuotta sitten tarvoin upottavissa hangissa raskausmahani kanssa, nyt niistä ei ole jäljellä kuin muisto. En tykkää. Kevät tulee väärään aikaan.

 

 

Ilmoista purnaaminen on kyllä tuloksettominta mitä voi tehdä, joten jätetään asia sikseen. Kun näitä kuvia otettiin, paistoi keskipäivän aurinko täydeltä terältä. Halusin ottaa pari kuvaa ilman aurinkolaseja, mutta totesin etten pysty pitämään silmiä auki, niin upeasti tuo aurinko paistoi ja kirkasti päivämme. Mietin tätä hametta pukiessa, että viininpunainen on kyllä aika vahvasti syksyyn yhdistetty väri, mutta puin sen silti. Tuli olo, että haluan viinipunaisen pitsihameen päälle ja sen sitten laitoin! Viininpunaista linjaa jatkaa yläosassa tuo tähtihuivi. Tähtikoru on ollut ihan suosikki, melkein hukkasin sen kerran Helsingissä, mutta soittelin perään ja löytyi eräästä sovituskopista. Huih! :D

hame Ellos/toppi Vero Moda/neuletakki Only/huivi KappAhl Hampton Republic/kaulakoru MaruDesign/kengät Nizzasta/hiuspanta Glitter/korvikset Pieces

 

Kylläpä nuo mustat paidat sulautuvat yhteen, näistä hädin tuskin näkee, että minulla on kaksi eri paitaa päällä! Taustana toimivat graffitit, niistä saa asuun kuin asuun ihanan twistin, kun ovat niin värikkäitä. Näiden puistossa olevien graffittiseinien tarinaa en tunne sen tarkemmin, ihan tarkoituksella ne on siihen laitettu ja maalattu etukäteen vaiko paikan päällä…? Kuka tietää?

 

Onko viininpunainen omia suosikkejasi, voiko sen yhdistää keväthankiin?