Haalariasussa Välimäen raflassa

Junailin perjantaina taaperon mummilaan yökylään ja palasin yksin junalla Tampereelle. Kävimme miehen kanssa testaamassa Hans Välimäen uusimman ravintolan August von Trappen, joka sijaitsee upealla paikalla kosken vieressä. Koska minä en osaa istua yksin hiljaa, aloin kotimatkalla junassa jutella viereiselle 65-vuotiaalle naiselle. Hän vaikutti aluksi siltä, ettei halua jutella, mutta pääsikin lopulta vauhtiin. Aika monta juttua ehdimme tunnissa käydä läpi! Hän kertoi, kuinka ajatteli, että eläkkeellä matkustelevat miehensä kanssa ja nauttivat elämästä. Matkustelun sijaan hänestä tuli miehensä omaishoitaja jo muutama vuosi sitten ja hän on täysin sidottu kotiin. Hän kertoi omaishoitajan arjesta niin riipaisevasti, että itselleni nousi pala kurkkuun. Kiitin mielessäni sitä, että omat vanhemmat ovat kunnossa ja voin viedä hyvillä mielin pienenkin heille hoitoon. Mietin myös, että elämää kannattaa elää nyt ja koko ajan, eikä suunnitella tekevänsä jotain ”sitten joskus”. Kun ei koskaan tiedä mitä kulman takana odottaa. Olisin jutellut hänen kanssa vaikka kuinka pitkään, matka loppui suorastaan kesken!

 

Ilta-asuna toimi puolestaan HenkkaMaukan musta jumpsuit. Seurakseen musta haalari sai keltaista ja vaaleanpunaisia koruja. Tämä haalari on vaate, jossa voin yhtä hyvin mennä ulos syömään ja tennareiden kanssa voisin painella tällä muskariin. Monikäyttöinen vaate, mutta tuskaista näissä jumpsuiteissa on tehdä vessareissut. Saa riisua neuleen jajaja… Hankalaa. Tungin sitten joka kuvassa näköjään kädet tukkaan, äh!

 

 jumpsuit, rannekoru&kaulakoru, kengät H&M/neuletakki Cristelle&co/korvikset?

Treffi-ilta oli onnistunut, vaikka ravintola ei nyt täysin vakuuttanut. Pääruokani, joka oli muuten paikan ainoa kasvisvaihtoehto, oli kukkakaali. Juu-u, kokonainen kukkakaali. Lisäksi pöytämme oli ihan naulakon vieressä, joten välillä takkeja ronkittiin urakalla ympärillämme. Paikkana ravintola oli kuitenkin hieno ja oli kivaa päästä kaksin syömään, joten kokemuksena kiva, ruoka vaan jäi vähän pliisuksi.

 

Miten itselläsi on sujunut viikonloppu? Innostaako jumpsuitit?

 

P.S. Huomasin, että indiedaysin päivitysten myötä tuon ”Kurkistus kirjoittajan persoonaan”-otsikon alla oleva teksti ja kuva katosivat! Teen sen uudelleen mahd.pian!