Uneton (vai huligaani?) täydellisessä me&i-mekossa

Voi väsymys. Tiedättekö vaivan nimeltä unettomuus? Kyllä moni tietää. Pirullinen vaiva, joka antoi minun nukkua nelisen tuntia viime yönä. Jos taas minä onnistuisin nukkumaan, silloin pikkuneiti valvoo. Te, jotka vaivasta kärsitte, tiedätte miten rasittavaa on kuunnella lauseita ”täytyyhän sitä joskus nukahtaa, kun tosissaan väsyttää” tai lukea naistenlehdestä vinkkejä makuuhuoneen viilentämisestä, villasukkien unta parantavasta voimasta, kofeiinin jättämisestä ilta-aikaan, liian rankasta liikunnasta illalla, telkkarin, läppärin ja kännykän käytöstä illalla jajaja. Unettomuus ei ole lämpimästä maidosta ja viileästä makkarista kiinni, se on pirullinen aivojen oppima vaiva, joka tekee ajoittain elämän aika hankalaksi. Koska se on hirmuisen yleinen vaiva, tiedän, että moni ruudun takana tietää mistä puhun. Ja jos teillä on nukkumisvinkkejä (kuka niitä nyt uskaltaa enää tämän purkauksen jälkeen jakaa), niin kertokaa!

 

Ja siitä asusta. Olen joskus meinannut kirjoittaa enemmänkin unettomuudesta, mutta väsymyskään ei tunnu niin pahalta, kun keskittyy elämän kivoihin asioihin sen sijaan että makaa kotona ja voivottelee väsymystään. Tällä kertaa se kiva juttu on collegemekko! Jos joku olisi kertonut minulle, että löydän ehkä mukavimman mekon ikinä me&i-merkiltä, olisin epäillyt. Tai jos olisin uskonut mekon olevan mukava, en olisi uskonut sen olevan vielä lisäksi kivan näköinen.
 

 

Mutta tämä uusimman malliston Sweat Dress on sitä kaikkea. Kun näin me&i:n  uuden kevätmalliston, en edes katsonut lasten vaatteita läpi vaan päätin, että haluan tätä naisten mekkoa sovittaa. Jos se olisi roikkunut kaupassa rekissä, en olisi kiinnittänyt mekkoon huomiota, mutta mallistokuvista sen bongasin heti. Harmaa mekko on kummallinen valinta värikkäässä vaatekaapissani, mutta siinä juuri piileekin sen juju. Asusteilla sen saa muutettua vaikka mihin suuntaan. Se on käypä kaupunkivaate, mutta yhtä hyvin sillä pärjää kotiäidin arjessa muskarireissulla tai lattialla leikkiessä. Keksin saman tien monen monta tapaa tätä mekko asustaa, mutta aloitetaan tutusta ja turvallisesta: harmaan ja roosan liitosta. Koska se ei vielä riitä, mukana on ripaus violettia huivin ja sukkisten muodossa. Huivi on nähty blogissa monta kertaa, mutta yleensä kukkapuoli päällepäin, nyt vaihdoin ruutupuolen näkyviin. Tiedättekö, vuonna 2011 ollessamme Prahassa eräs mies sanoi minulle ”YOU LOOK LIKE GERMAN HOOLIGAN” ja viittasi hiusväreihin ja tähän huiviin. En unohda tätä kaunista kohteliaisuutta ikinä! :D

mekko me&i SS15/pipo me&i AW14/huivi Desigual/korvikset Pieces/takki H&M/kengät Nizzasta/kello Guess/rannekoru Nomination/kaulakoru Marudesign/sukkikset Indiska/laukku Ois

Tänään tuli muuten kuluneeksi 13 vuotta siitä, kun kihlauduimme mieheni kanssa. Niin klisee, mutta aika todellakin rientää hirmuista vauhtia!

Onko muita tähän uuden malliston mekkoon tykästyneitä? Tai unettomia?