Saturday night look sekä joogalahjakortin voittaja!

Kiitos otsikon, itselläni soi taukoamatta päässä Whigfieldin ysärihitti Saturday Night. Da da dan dededeee…! Muistaako kukaan? Aloin kuunnella kyseistä biisiä YouTubesta ja päädyin kuuntelemaan mm. Peter Andrea, Eiffel 65:n biisiä Blue ja muuta teiniajan laatumusaa. Apua miltä kuulostaa nyt 20 vuotta myöhemmin!

Lauantai-iltana kävin istumassa iltaa naispoppoolla ja pitkästä aikaa tuli tukkaakin kiharrettua. Kivaa vaihtelua arkilookeille! Tosin tämä tekonahkahame ja saappaat on nähty blogissa aika monta kertaa, mutta minkäs teet kun ovat niin suosikit!

 

Sisällä kuvaaminen on monessa mielessä haastavaa, täytyy löytää sopiva tausta, kuvaajan pitää onnistua suuntamaan ulkoinen salama oikein (kameran takaa kuului useamman kerran äh) keltaisuudesta nyt puhumattakaan. Tuo salama tekee itselleni lisäksi sen, miksi vihasin aikanaan valokuvaamista – minulla menee silmät väkisin välkkeestä kiinni. Illalla oli kuitenkin turhaa kuvitella menevänsä pihalle kuvaamaan, joten räpsimme kuvat kodin uumenissa.

 

toppi Kaiio/hame Vero Moda/bolero Vila/takki Desigual/

korvikset Glitter/kello Guess

 

Toppikin on blogissa ollut, mutta edellisen kerran muistaakseni vuonna 2012 New Yorkin postauksessa, tuskin sitä enää kukaan muistaa? Kamalaa katsoa noita vanhoja postauksia, kuka tunkee 30 kuvaa samaan juttuun? No, kehitys kehittyy. Sain aikanani pakkomielteen tästä topista, kun näin sen Sokoksen mainoksen kannessa. Sainkin hakemalla hakea, että löysin oikean koon. Muistaakseni se jostain minulle tilattiin. Ihastuin totaalisesti tuohon värikkääseen printtikuvioon, joka näyttää kyllä paremmalta vähän vähemmän valkoisen ihon kanssa.  

 

Tällä lookilla siis mentiin lauantaina. Ilta oli huippukiva, kiitos asianosaisille jos teitä tänne eksyy! :) Ja jos Aleksanterinkadun Glohairin Siru sattuisi tätä lukemaan, niin kiitos tästä tukasta, olet todellakin onnistunut sen värjäyksessä ja tykkään hurjasti!

 

Sitten vielä loppuun arvonnan voittaja. Taapero sai taas toimia onnettarena joogalahjakortin arvonnassa ja nappasi kulhosta nimimerkin HUKKAKUKKA.

 

Onnea voitosta, olen sinuun yhteyksissä!

 

Tämän viikon ajan voitte vielä osallistua kivan ylläripaketin arvontaan täällä!

 

Mukavaa uuden viikon alkua kaikille! Oliko teillä onnistunut viikonloppu?