I feel pretty by Nanso

Lauantaita ystävät! Me aloitimme harmaan aamun ulkoilun sijaan uimahallireissulla ja on se jännä, miten altaassa uuvahtaa. Tulee sellainen olo kuin olisi tosissaan tehnyt jotain, vaikka taaperon kanssahan sitä lähinnä lilluu altaassa.

 

Tämä ei nyt sitten liittynyt millään tapaa näihin kuviin parin viikon takaa.  Kunhan lämpimikseni horisin. Päivän mekkona oli Helsingissä Nanson trikoota ja mekon nimi on I feel pretty. Saimme opiskelutekstit takaisin juuri kyseisenä päivänä ja oma tekstini käsitteli Nanson valitettavan huonoa tilannetta, joten mekko oli päivän teemaan sopiva!

 

Vyö tekee tähän kuvaan keskivartaloon jonkun optisen harhan, vai kuvittelenko?

 

Nanso toi 90-vuotisjuhlavuonnaan vuonna 2011 kauppoihin Black Dress-malliston, johon kuului kuusi erilaista mekkoa, joilla kaikilla oli nimi tai numero. Oma mekkoni on Heli Hoiskon suunnittelema I feel pretty ja totesin miehelle, että käytin sitä viimeksi joulukuussa 2012, kun osallistuimme ristiäisiin! Huh, pari vuotta sinne tänne. Mallistoon kuuluivat mm. It’s a date-mekko sekä I’m your queen By Paola Suhonen. Itsevarmoja nimiä mekkosilla!

 

 

Ideana tässä mallistossa oli, että asu on sopiva niin päivällä kuin illalla, sen voi asustaa toimistoon ja iltamenoihin. Tämä mekko ei kyllä kiristä tai purista ja pitkä opiskelupäivä menee mukavasti mustassa mekossa. 

 

mekko Nanso/neuletakki Mango/huivi Desigual/

laukku Ois/kengät Nizzasta

 

Kuvista kiitos Misorellalle!

 

Tästä alussa mainitsemastani ”horisemisesta” päästäänkin siihen, kun kerroin miehelle eilen, että Prisman kassan poika ei vieläkään nuku ja on jo 3,5-vuotias. Hän jostain syystä ihmetteli, miksi keskustelen kassan kanssa lasten nukkumisesta. Miksi en? Jos jotain hallitsen, niin loputtoman pulisemisen vieraiden ihmisten kanssa. Uimahallireissulta tarttui mukaan aika monen lapsen syntymäaika, nimet, imetyskokemuksia, pituusvertailua ja muuta pientä, vaikka olin naisten puolella yksin. Suu ei vaan näköjään pysy kiinni. :D

 

Että höpöhöpö vaan. En nyt pysynyt tässä postauksessa yhtään aiheessa!

 

Onko kenellekään tuttu Nanson Black Dress-mallisto, löytyykö mustia mekkoja kaapin uumenista?

 

Höpötysrikasta viikonloppua!

P.S. Huomenna sulkeutuu joogalahjakortin arvonta, vielä ehtii osallistua!