Kullanhohto auringossa ja asussa

Heipä hei kevätaurinko! Hohtavat hanget, lämmittävä päivänpaiste ja katolta tippuvat vesipisarat. Me olemme kaivanneet sinua! Tämän valoilmiön myötä tuli paniikki etsiä aurinkolasit naftaliinista, ulkonahan häikäisee! Tämä entinen Thaimaan asukki suunnilleen maata mätkähti hankeen ottamaan aurinkoa, niin ihanalta tuo aurinko tauon jälkeen tuntuu!
 

 

Kevätaurinko kuitenkin hämää. Siinä missä se pistää juoksemaan liian vähissä vaatteissa pihalla, eikä sitten lämmitäkään niin paljon kuin luulet ja talvitakkia tulee äkkiä ikävä. Kylmä tuuli viimeistelee fiiliksen, kyllä nyt on vielä talvi.

 

Vaaleat farkut ja kullan sävyt kuuluvat kevääseen. Saanko muuten purnata noista housuista? En MILLÄÄN löydä istuvia farkkuja. Nämäkin olivat aivan täydelliset aluksi ja vielä sanoin myyjälle, että eiväthän vaan löpsähdä. Juu ei, otat niin kireät että juuri menevät päälle. Niin tein ja eipä aikaakaan, kun sain olla niitä nykimässä ja venähtivät joka puolelta. ÄRSYTTÄÄ!!! Objectin farkut ovat ainoat mitkä pysyvät hyvinä, ehkä en sitten enää ikinä osta mitään muuta.

valkoinen toppi & farkut Vero Moda/printtipaita Zara/kengät Marco Tozzi/

aurinkolasit Rayban/takki Desigual/

huivi Becksöndergaard/kello Guess/korvakorut Mango/laukku Ois

Nämä kuvat napattiin viime viikolla lyhyessä hetkessä, kun tuli ihan hätä saada auringonpaiste vangittua kuviin. Itse vierastan sitä, että kaikissa asukuvissa on aurinkolasit päässä, mutta yritäpä ottaa ne pois – silmät vuotavat vettä ja ilme on lievästi sanottuna irvistys. Itse olen niitä ihmisiä, joilla vuotaa silmät välittömästi auringossa ja tuulessa ja ripsarit lentelevät pitkin poskia. Tiedättekö tunteen?

Ihana ihana aurinko, unohtuu housuharmituskin välittömästi. Kummallisen väritön asu muuten minulle, kevät teki tepposet?

Aurinkoista torstaita! Hyviä farkkuvinkkejä otetaan ilolla vastaan! :)