Indiedays Inspiration sekä arvonta lukijoille!

 

Instan ja facebook-sivujen seuraajat ainakin sen jo huomasivat: pääsin mukaan Indiedays Inspiration-blogiksi. Olen huomannut, että useampi seuraamani blogi on siirtynyt Inspirationiin kaikessa hiljaisuudessa, siitä ovat kertoneet vain blogin ulkoasuun tupsahtaneet mainokset. No mutta minä olen sellainen touhottaja ja innostuja, etten kyllä ole hipihiljaa, vaan olen höyrynnyt asiaa innoissani tutuille. Skumpatkin korkattiin asian kunniaksi, olin ihan into piukeana asiasta. Ja kun maanantaina näin esittelysivuni, olin hiljaa mielessäni ylpeä. Sehän näytti mageelta! Olenko tehnyt noin erilaisia postauksia? Jos tänne löytää uusi lukija, niin tässä Indiedaysin esittelytekstissä on aika lailla olennainen blogistani. Instagrammista löydät minut nimellä katja_oeblog, Facebookista löytyvät Optimismia ja energiaa-sivut.

 

 

Tuleekohan joku nyt sanomaan, että hanki elämä, kun innostuin tästä niin kovasti? Hih. Itse koen tämän niin, että saan jotain kiitosta kovasta panostuksesta kuviin ja blogin tekoon. Etten turhaan sinne hankeen hypi. ;) Miehelle nyt kuuluu tietysti iso kiitos kuvausavusta ja jaksamisesta tämän touhotuksen suhteen. Olen luonteeltani sellainen, etten osaa tehdä mitään puolivillaisesti, vaan haluan tehdä juttuja hyvin ja täysillä. Se on välillä uuvuttavaa, mutta toisaalta niin palkitsevaa. Joten minä haluan olla tästä saavutuksesta innoissani. Lisäksi on palkitsevaa, kuinka tässä hommassa on kehittynyt. Oppinut esimerkiksi paljon paremmaksi kuvaajaksi kuin mitä oli kolme vuotta sitten.

 

 

Sitten siihen arvontaan. Joogalahjakorttiarvontahan on vielä tämän viikon käynnissä, siihen pääset tästä. Mutta mitäs se haittaa pistää toinen yhtä aikaa eetteriin, tähän voi sitten osallistua muualtakin kuin Tampereen seudulta. Tämä arvonta on pieni maljankohotus pääsylle Inspirationiin.

 

Haluan kiittää jokaista lukijaani siitä, että olette olemassa ja käyneet täällä lukemassa ja kommentoimassa. Teidän ansiostanne olen jaksanut juttuja rustata ja haluankin teitä kiittää. Tämän palkinnon kokosin omasta pussistani ja sisällön haluan pitää yllärinä. Sen verran kerron, että sieltä löytyy juttuja mistä itse pidän ja mitä on blogissakin nähty.

 

 

Arvonnan säännöt:

 

1. Kommentoi tähän postaukseen mitä kautta seuraat blogiani.

 

2. Yksi arpa/yksi seurauskanava. Blogia voi seurata blogilistan, bloggerin, bloglovinin, instagrammin tai facebookin kautta, eli voit saada maksimissaan VIISI arpaa.

 

3. Kerro kommentissasi monellako arvalla olet mukana!

 

Arvonta on käynnissä helmikuun loppuun asti, eli voit osallistua 28.2.2015 klo 20 asti!

 

 

Ihanaa kun olette olleet matkassa! Ja lämpimästi tervetuloa uusille lukijoille!