Kutsufiilistelyjä: Me&I SS 2015

Olen useamman kerran kirjoittanut kuinka suhteeni Me&I-kutsuihin on muuttunut lapsen myötä. Olen todennut kotikutsut ihan huippukivaksi tapahtumaksi, jossa ehkä vaatteita enemmän arvotan kavereiden kanssa jutskailua ja erilaista arki-iltaa. Tykkään kovasti itsekin järjestää kaikenlaista, mutta pienen apurin kanssa se on hieman haastavaa. Tällä kertaa Miikkareita järkätessä meinasivat niin tarjoilut kuin astiat kummallisesti hävitä pöydästä. Halusin palavasti kokeilla SS 2015 malliston (eli Spring & Summer-malliston) naisten collegemekkoa ja koska yhtään Miikkarikutsua ei ole tullut, päädyin pitämään kutsut itse viime viikolla. Tässä vaiheessa voin jo kertoa, että tämä postaus on enemmän kutsufiilistelyä kuin malliston esittelyä! 

 

 

Me&I kevään mallisto ei petä värikirjonsa puolesta, väreissä piisasi! En itse ehtinyt edes kunnolla katsoa mallistoa läpi, sillä keskityin kavereihin ja emännöimiseen. Tämä postaus voisi hyvin olla vaikka yhteistyöpostaus Lidlin kanssa, sillä niin pizzat kuin mutakakut ovat kyseisen kaupan pakastealtaasta. Pizzoihin lisään juustoraastetta, joka saa niistä hieman kotitekoisen makuisia. Ovat ne maistuneet, itsehän en lihaa syö, joten vain tarjoilen näitä kutsuilla tyytyväisenä enkä itse maista. :D

 

On kivaa kaivaa välillä kahviastiasto esiin, sekoitin surutta Iittalaan Taikaa ja Pentikin Vaniljaa kattauksessa. Kuvia pöydästä piti ottaa tuplana, sillä ihana esittelijä Laura toi tulppaaneja tullessaan ja otin sitten kuvat kaksilla eri tulppaaneilla. Tiesin, että saamme myös paljon pikkuvieraita, joten varasin kurkku- ja porkkanatikkuja, lihapullia sekä Ikean värikkäitä muoviastioita pikkuväelle.

 

 

12 aikuista ja 8 lasta meillä vilisti parin tunnin ajan ja kyllä muuten hulinaa riitti! Nautin kovasti hulinasta ja ystävistä ja olisin suonut illan kestävän pidempäänkin. Nopeasti sovitin hulinassa tuon harmaan collegemekon niin kuin oli tarkoitus ja se lähtikin tilaukseen. Rekissä hieman tylsän näköinen mekko, mutta vyöllä, värikkäällä huivilla, pinkeillä tennareilla ja isoilla koruilla siitä saa taiottua vaikka mitä! Ihanan pehmeä ja mukava se oli päällä.

 

 

Lastenvaatteista suosikikseni äkkiseltään nousi tuo tyttöjen raitatunika, mutta taaperolle en tilannut tällä kertaa mitään. Hän ahkerasti piirteli tilauslistaan ja halusi sovittaa vaatteita sekä nautti selkeästi hänkin hulinasta ja leikkikavereista. Yksi henkari meni näköjään jossain välissä poikki ja hei, me emme tee _mitään_ ilman keltaista Ainu-pupua. Tuo Kroatiassa aurinkoa ottanut, Lontoossa shoppaillut sekä mummilassa kukkia kastellut pupu tutki tällä kertaa ahkerasti vaatemallistoa miettien kuumeisesti mikä väri häntä pukisi… ;)

 

Kyllä me olimme väsyneitä illan jälkeen, mutta hurjan kivaa oli jälleen kerran. Vaikka kutsujen järjestäminen vaatii vähän vaivannäköä ja aina tuskailen tuleeko kukaan ja kuinka moni peruu, on se todellakin sen arvoista. Omat kutsut ovat yleensä vielä kivoimmat, kun kaikki ovat tuttuja. Tällä viikolla olisi tiedossa sitten niin Pomp de Luxin kutsut kuin Silverjunglenkin kutsut. Saisi olla hieman enemmän hajontaa tässä mallistojen lanseerauksessa, kun kaikki kutsut tulevat yhtä aikaa…!

 

Oletko tutustunut uuteen Me&I-mallistoon? Ovatko kotikutsut tosi jees vai ihan eiei sinulle?