Pella’s Sunday brunch

Sunnuntaiaamu ja perhe taas koossa. Ihanaa. Olin jo aiemmin ehdottanut, että lähtisimme sunnuntaina testaamaan Pella’s cafen brunssia ja sinne suuntasimmekin aamupäivästä. Uudehkosta Pella’s cafesta kirjoitinkin joulukuussa jutun, nyt tuo Vilan kylttikin oli ehditty poistaa.

 

 

Pella’s tarjoilee sunnuntaisin brunssia ja ajankohta on ainakin omasta mielestäni hyvä ja riittävän pitkä. Me suuntasimme paikalle puoli kahdentoista aikaan ja kylläpä paikka oli täynnä! Osa asiakkaista kääntyi jopa ympäri, me onneksi saimme pöydän. Ei tuo väkimäärä muuten haitannut, kuin että brunssipöytä ei meinannut ehtiä täyttymään samaan tahtiin kuin ihmiset sitä tyhjensivät.

 

 Sain napattua kuvan, josta ruuhka ei kyllä näy, viereinen pöytä oli juuri tyhjentynyt. Brunssipöytä oli kahvilan takaosassa ja sieltä sai noutaa ruoat. Kahvin, teen sekä mehut sai tiskiltä. Päädyin pussiteehen, koska halusin mustaa teetä, myös haudutettua rooibosta olisi ollut tarjolla. Tykkäsin siitä, että mehua sai ottaa vapaasti samoin kuin lämpimiä juomia, monesti eteensä saa vain sen yhden lasillisen. Ja appelsiinimehu oli muuten hyvää, mitäköhän se mahtoi olla? 

 

 

Tarjolla oli muun muassa leipää, kasviksia, hedelmiä, juustoja ja viikunahilloa, kinkkua, kanaa, lohta, suklaakakkua, keksejä ja mangorahkaa. Näistä rahka nousi suosikikseni, se oli hurjan hyvää! Samaa mieltä oli tyttäreni, joka karjaisi ”LISÄÄ LAHKAA”! Valitettavasti rahkakippo oli sillä hetkellä tyhjä, mutta onneksi jugurttikin kelpasi.

 

Pella’s cafen miljöö on kiva ja isoista ikkunoista näkyi upea auringonpaiste sekä Koskipuisto. Kaikki brunssit maut olivat hyviä, tuore ananas, mangorahka ja appelsiinimehu allekirjoittaneen suosikkeja. Suklaakakku oli valitettavan kuivaa ja olisi kaivannut seurakseen esimerkiksi jotain kastiketta. Myös tuotekylttejä pöytään olisin kaivannut, arvoin hetken aikaa mangorahkan kohdalla miettien, onko se rahkaa vai kenties keltainen kermavaahto kakulle. Tuli hätä, jos lappaan sitä kulhollisen ja se onkin jotain aivan muuta kuin rahkaa. :D Sama jos olisi allergioita, olisi täytynyt kysellä jokainen tuote läpi ruuhkan keskellä. Muuten brunssi on kiva ja paikka tunnelmallinen. Lapsellekin löytyi monenlaista hyvää syötävää. Täytynee palata tänne uudemman kerran, että saamme sitä herkullista LAHKAA LISÄÄ!

 

Onko muita paikan tai brunssin testanneita?