Pinkkipöksy hangessa

Kyllä kuulkaa välillä (tai aika useastikin) naurattaa tämä asukuvien ottaminen. Musta ei vaan saa a) kuvia ilman hekotusta b) kuvia ilman sekoja otoksia joukossa.

 

Tämä asu on aika peruskauraa, jossa pärjää hyvin lapsen kanssa päivän, kun konttailee mm. lorupiirissä tai muskarissa lattialla. Ainoa miinus tässä asussa on, että meille tuli niin kova kiire loruttelemaan, etten ehtinyt etsiä mustaa toppia alle. Virhe. Harmaa näyttää hölmöltä. Jatkoimme suoraan miehen kanssa lounaalle ja pyysin häntä räpsäisemään pari kuvaa lounaan yhteydessä talteen. Halusin, että kuviin ikuistuu miten valtavasti lunta on tullut ja juu, kyllä se asia tulee ilmi.

 

Ensinnäkin a) ajoin auraamatonta väylää niin, että auto keräsi lunta matkaansa miehen jupistessa jotain ”Katja vanha maastoautoilija” (juu, miehet ovat autoista tarkkoja) ja b) hyppelin reippaasti hankeen poseeraamaan. No se hanki oli sitten niin syvä, että upposin sinne polvea myöten. Avonaiset saappaat keräsivät paljon lunta sisäänsä ja kotona nauratti läpimärät sukat. Mitä vaan asukuvien eteen. Repeilin sitten siellä hangessa että ei tästä tule mitään, mutta nämä saatiin aikaiseksi. Jostain syystä kengistä ei ole kuvia. Näiden kuvien jälkeen menin kampaajalle, joten tukkakaan ei ole hyvin vielä näissä, mutta katsokaa niitä pöksyjä jooko? Ne ovat Lontoon Primarkista ostetut halpispöksyt, mutta säilyneet ihan suosikkeina ja niin hyvinä!

housut Primark/paita KappAhl/huivi Desigual/korvikset Aarikka/takki Esprit

 

Siinä kun sitten pyörähtelin upottavassa hangessa kameran edessä, meinasin saada sitä lunta myös suuhun ja silmiin, tähän tyyliin…

Kotona katselin tyttäreni lusikan kurottelua ja oli pakko ottaa kuva, kyllä meissä jotain samaa on… ;)

 

Nämä kaksi vikaa kuvaa menkööt perjantaihepulin piikkiin ja sekä sen piikkiin, ettei elämä ole niin vakavaa, eihän? :) Lusikan kurottelusta tuli mieleen, että on pitänyt tehdä juttu meidän keittiöstä, mutta sekin on jäänyt. Kiinnostaisiko teitä?

 

Ihanaa viikonloppua, minä olen taas pari päivää Helsingissä opiskelemassa!

 

Ja hei, ensi viikolla on tulossa hyvinvointiin liittyvä arvonta, josta ainakin itse innostuin kovasti! Joten erityisesti pirkanmaalaiset, pysykäähän kuulolla! :)