7 kiperää kysymystä

Näitä kysymyshaasteita tuli ykskaks vastaan monessa blogissa. Itse olin juuri viiden kysymyksen haasteeseen vastannut, kun sain seuraavana päivänä seitsemän kysymyksen haasteen. Unohdin koko asian, kunnes näin Tuitiinan blogissa vastaukset ja mieleeni pärähti, että hei, minutkin on haastettu tuohon! Toivottavasti jaksatte vielä lukea toisetkin vastaukset, täältä tulee vastaukset upean Lady of the Messin kysymyksiin!

1. Oletko keittiön hengetär ja mikä on bravuuriruokasi?

 

En voisi sanoa olevani hengetär. En esimerkiksi juuri perusta leipomisesta, ruuat ovat usein jotain hyvin peruskauraa kuten kanapastaa tai kalakeittoa. Synttäreilleni leivoin donitseja ja juustokakkuja tykkään tehdä. Lähes aina väännän itselleni salaatteja. Osaan kyllä laittaa ruokaa, mutta mielikuvitus on kateissa, kun yrittää miettiä lapselle maistuvia juttuja ja itse en syö punaista lihaa. Kasvissosekeitto olisi oma lemppari, mutta ei lapsen. Viime aikoina köökissä on onnistunut hyvin pataleipä (jonka taikinan mies on vaivannut, eli aikamoinen keittiön hengetär minä :D)!

 

 

2. Mitä harrastat? Muuta kuin bloggaamista ;)


Tähän vastauksen tietävät kyllä varmaan kaikki. Mutta liikuntaa. Rakkaimpina lajeina bodyattack ja bodystep, perässä tulee bodycombat sekä bodypump, muokkaus, cxworks jne. Pitkät kävelylenkit ovat myös erittäin mieluisia, niitä tein paljon kun lapsi vielä viihtyi kärryissä. Metsässä juoksu suunnistuksen parissa oli mieleeni, pyöräily lapsikärry perässä, voisin juosta vaikka kerrostalonportaita! Mitä tahansa liikuntaa, niin minä innostun, ainakin viitenä päivänä viikossa.

Periaatteessa harrastan myös muskaria ja lorupiiriä tällä hetkellä, yhdessähän me niissä käydään. :) Lukemisen olisin voinut listata ennen mukaan, nykyään pyrin tarttumaan kirjaan 1-2 krt viikossa, joten eteneminen on hidasta…!

 

 

3. Unelma-ammattisi lapsena ja miten haaveelle kävi? – tämä oli niin hyvä kysymys, että rosvosin sen Daralta;)

 

Kyllähän minä heppatyttö halusin olla eläinlääkäri. Se kaatui siihen, ettei maistu matikka eikä fysiikka ja ahdistaa kaikki piikit ja neulat, matematiikka ja muutama muu asia mitä tuohon koulutukseen vaadittiin.
 

Viimeisin marsuni asusti meillä vuodet 2001-2008.

 4. Sisustuksesi kulmakivet? Värit, materiaalit, tyyli – vai jokin muu?

 

Tuleeko yllärinä? NO VÄRIT! :D Sisustuksessamme näkyy niin värit kuin matkustelu, on turkoosia, pinkkiä ja violettia ja joka paikassa matkakuvia tai jotain muita matkamuistoja.

Kirahvi matkasi matkustamossa Tansaniasta kanssamme.
Pinkkiä, violettia, turkoosia, niitä minä rakastan!
 

Näyttävät tapetit ovat myös lähellä sydäntä. Thaimaasta palattuamme toimme
mukanamme kuvaajan ottaman valokuvan, jonka kehystimme.
Englannissa vietystä ajasta muistuttaa tämä kangas ja vessan seinä vie Thaimaahan.

 

5. Millainen on musiikkimakusi ja onko sinulla lempiartisteja?

 

Vastaukseni ovat ehkä ennalta arvattavia, voinko mä nyt sanoa että tykkään Apulannasta? Oletteko lukeneet sen joskus täältä? Musamakuni on aika laaja, mutta ysärihitit ja Apis ovat aika kova juttu.

 

 

6. Jos saisit valita, millä historian vuosisadalla tai vuosikymmenellä eläisit, minkä valitsisit ja miksi?

 

Haluaisin kokeilla pitkätukkaisen hippitytön elämää trumpettihousuissa, eli varmaan palaisin 1970-luvulle. Peace & love. Ajelisin maalatulla pinkillä pakettiautolla ja kuuntelisin biisiä If you’re going to San Francisco….!
 

Pääsin sentäs kerran 1970-luvun naamiaisiin!
 

7. Pakopaikkasi – onko sinulla sellaista ja jos on, niin mikä?

 

Kyllä mä sinne jumppasaliin pakenen. Kun keskittyy koreografiaan, hyvään musaan ja korkealle hyppäämiseen, unohtuu murheet. Ja jälkikäteen hymyilyttää. Liikunta auttaa. Jos en pääse liikkumaan, voin henkisesti pahoin ja tämä olikin esimerkiksi odotusaikana aika vaikea rasti, mutta eihän se lopulta pitkä aika ollut. :)

 

 

 Voi änkerö, vastaukseni olivat varmaan kaikilla jo tiedossa, mutta vastasinpahan kuitenkin! Olisi ollut hauskaa vastata jotain jännittävää kuten Tiia teki vastaamalla astronautti haaveammattiin.

 

Kiitos Ladylle haasteesta! Minä en enää haasta ketään, kun haastoin jo siihen viiden kysymyksen juttuun, napatkaa joku tämä ja vastailkaa?

Keskellä viikkoa mennään, täällä meinataan hautautua lumeen, mites muualla? Onko Helsingissä kuraista vai talvista?