Kurkkaus Torniin ja arvonnan voittaja

Kiitän heti alkajaisiksi kaikkia arvontaan osallistuneita! Koska arpoja kertyi yli 100 kappaletta, luovuin käsinkirjoitetuista lapuista ja arvoin voittajan koneellisesti. Arpaonni suosi tuulannelia, jolle olen laittanut sähköpostia. Onnea voittajalle ja kiitos että osallistuitte, teitä oli ihanan paljon!

 

Sitten asiasta kukkapurkkiin. En tiedä kiinnostaako teitä kurkata Torni-hotellin huoneisiin, mutta minua ainakin kiinnosti. Niinpä kun vanhempani ystävineen sinne majoittuivat, olin kärppänä kameran kanssa paikalla. Todennäköisesti en itse ihan heti pääse tänne yöpymään, joten piti käyttää tilaisuus hyväksi. Lumisateen tupruttaessa kävimme siis katsastamassa Tornin sisuksia.

 

Huone sijaitsi viidennessä kerroksessa, joten näkymät eivät olleet niin hulppeat kuin ylemmistä kerroksista. Huone oli kuitenkin tilava ja siisti, olihan se vain muutaman kuukauden ollut käytössäkin. Sänky näytti ihanan isolta ja oli varustettu isolla määrällä tyynyjä, taapero hyväksyi sen käytyään koenukkumassa. Sisustus oli jätetty rouheaksi, oli betoniseinää, mustat vessan seinät, hyvin yksinkertaiset mustat yöpöydät sekä hauska lamppu yksityiskohtana.

Vessasta löytyi kylpyamme ja kylpysuolaa. Käytävät olivat jännittävät, sillä huoneiden ovet eivät näyttäneet yhtään hotellihuoneen ovilta, vaan enemminkin mieleeni tuli joku palo-ovi. Pelkistetyt ovet oli yhdistetty seinille nostettuihin kokolattiamattoihin, joista löytyi Tampereen maamerkkejä Näsinneulasta Pispalan haulitorniin. Käytävissä soi musiikki ja mietinkin, soiko hotelleissa yleensä musiikki, kun se pisti niin korvaan?

 

 

Moro-baari oli jo iltapäivästä täpösen täynnä ja siellä sai suorastaan taistella saadakseen pöydän. Maisemat eivät hämärällä ja lumisateella olleet ollenkaan niin hulppeat kuin päiväsaikaan, kun kävimme Tornissa kuvaamassa, mutta ihana suurkaupungin tuntu siellä kuhinassa oli. Hissit eivät oikein tunnu riittävän lauantaina, kun sekä baarissa kävijöitä että hotellin asukkaita on paljon ja hissiä sai odotella.

 

 

 Aamiainen oli kuulemma perusaineksista koottu, mutta hieman normaalia hotelliaamiaista parempi, sillä kahvi tarjoiltiin pöytään, ravintolassa ohjattiin pöytiin ja juustot sekä kinkut oli aseteltu kauniisti ruusukkeiksi. Ei tullut ainakaan vanhemmiltani säröääniä hotellista.

 

Näin on kurkistettu uutuuttaan hohtavan hotellin huoneisiin.

 

Kuka on jo yöpynyt täällä? Aurinkoista uutta viikkoa!