Kukkia järven rannassa ja arvontamuistutus

Sunnuntaiaamu, harmaa lumisateinen keli, kiire ja sotkuinen tukka. Kuulostaako hyviltä lähtökohdilta asukuville? Saatiin me sentään muutama ihan käyttökelpoinenkin aikaiseksi! Ehdotin miehelle paikkaa järven rannassa, mihin saisi myös auton parkkiin. Enpä ajatellut, että on talvi ja ajoväylä parkkikselle ei ole käytössä tai aurattu. Mies pysäytti auton bussipysäkille, kävi jalan kokeilemassa uskaltaako ajaa vai jäädäänkö pohjasta kiinni ja sitten mentiin! Taaperolla ja minulla silmät levisivät takapenkillä, kun mies kaasutti kohti penkkaa, joka ei kyllä sitten ollutkaan mikään penkka. Ei jääty kiinni ja päästiin vielä poiskin. Täytyy sanoa, että aikamoista omistautumista mieheltäni ajaa minne vaimo pyytää, ottaa kuvia ja vielä auttaa jos tarvitsen muokkausvaiheessa apua (teimme nimittäin uutta banneria yhdessä aika myöhään yöhön viime viikonloppuna). Ihana olet, tiedän että luet tämän kuitenkin!
 


Itse asu puolestaan on ollut viikon ajan päällä lähes päivittäin, sillä tästä puserosta tuli hetkessä suosikki. Myös Siljan laivat myyvät Desigualia ja tämä pusero oli laivalla klo 22 jälkeen -70% alessa, joten siitä tuli Tukholman reissun toinen Desigual-hankinta. Tykkäsin kovasti isoista kukista sekä avarasta pääntiestä puserossa. Näistä kuvista ei varmaan näy pompula, mutta nyt minulla on kolme omaa pinkkiä puhelinjohtoponnaria! Veljeni puoliso, jolta ”vein” joulukuussa sinisen puhelinjohtoponnarin, oli hommannut minulle näitä joululahjaksi, jonka unohti antaa. Kivaahan se oli saada tammikuussakin joululahja, eikä tarvitse viedä toisen pompuloita. Olikohan tämä joku vinkki? :D

 

housut Object/paita Desigual/kengät Emma/takki Esprit/

huivi Hampton Republic/korvissa legot

 

 Itselleni on tullut joku Desigual-hepuli vuoden tauon jälkeen, tänään sentään otettiin asukuvat ilman kyseisen merkin vaatteita. Jaksatteko näitä vielä?

Ja hei, huomenna päättyy blogin 3v arvonta, käykäähän vielä osallistumassa!

Leppoisaa viikonlopun jatkoa!