Siitä se ajatus sitten lähti. 3 veen synttäriarvonta!

*Jos haluat osallistua vain arvontaan, hyppää postauksen loppuun*

 

Tällä viikolla tulee kuluneeksi tasan kolme vuotta siitä, kun tein ensimmäisen postaukseni. Toiseen postaukseen sain jo kolme kommenttia ja olin hurjan innoissani. Ajatus blogiin lähti siitä, kun työkaverini kysyi, pidänkö asuistani jotain blogia, kun ne ovat kivoja. Nauroin ääneen, en todellakaan! Mutta ajatus jäi kytemään. Vielä samalla viikolla perustin blogin.

 

Linkitin ensimmäisen tekstini facebookiin ja sain kannustavia kommentteja. Parin kuukauden bloginpidon jälkeen äitiyslomalla ollut kaverini kertoi, että lukee aina juttuni ja osti mm. samanlaisen mekon ja huivin kuin mitä blogissani näkyi (luetko vielä täällä, tunnistat varmasti itsesi! :D). Tällaiset kommentit kannustivat minua jatkamaan, vaikka vähän mietitytti mitä olen tekemässä.

 

Bloggaaminen oli mielestäni noloa. Otin nopeasti päättömän kuvan asustani peilin kautta. En halunnut kertoa missä asuimme, en oikeaa nimeäni enkä työpaikkaani. Tein blogia vähän mieheltäni ”salaa”, kun nolotti niin. Todella salaa, hän on varmaan lukenut joka ikisen postaukseni.

 

Desigual-kuva blogissani tammikuussa 2012. Apua.

Tuota vanhan asunnon tapettia on vähän ikävä!

Blogini on kokenut karikkoja. Talo-ongelmien ja esikoisen syntymän myötä se joutui väistymään, jaksamiseni loppui. Toisaalta en halunnut kertoa taloasioista täällä ja tuntui mahdottomalta pitää blogia kertomatta elämänsä isoimmasta asiasta. 7 kuukauden jälkeen kaivoin sen esiin taas ja täytyy sanoa että onneksi kaivoin. Se antaa minulle niin paljon siinä missä ottaakin. Raskausaikana asuista bloggaaminen alkoi olla mahdotonta, sillä kuljin kotona viisi viikkoa verkkareissa ja miehen hupparissa, kun hermokipu vei jalan alta ja esti liikkumisen. Pikkuhiljaa aloin tuomaan blogiin kaikkea muutakin kuin vaatetta, kaikkea mistä nautin. Pari kertaa olen miettinyt että lopetan tämän kun minulle on naureskeltu, mutta hammasta purren on jatkettu. Kaikki eivät ymmärrä koskaan, mutta yritän unohtaa sen.

Tasan 2 vuotta sitten otettu kuva. Tungin tavalliset farkkuni jalkaan

vaikka viikkoja oli kasassa 32. :D Kuva Reija Vilmi/Rajala Studiot.

 

Ajat muuttuvat ja nälkä kasvaa syödessä. Mies ottaa nykyään lähes kaikki asukuvat ja niitä varten rymytään ihmeellisiin paikkoihin poseeraamaan. Kaksi vuotta sitten meille muutti järkkäri, joka antoi uuden ulottuvuuden kuvaamiseen. Olen tutustunut uusiin ihmisiin ja päässyt kivoihin juttuihin mukaan tämän harrastuksen kautta.

 

Haluankin lausua kiitoksen teille lukijat, ilman teitä en tätä jaksaisi tehdä. Olette olleet monessa mukana! Ilokseni saan arpoa ihanan kosmetiikkalahjan valitettavasti vain yhdelle, mielelläni antaisin sen jokaiselle. Kiitos kun olet mukana!

 

Ja pitkän löpinän jälkeen itse arvontaan.
 

 

 

Pääsin testaamaan ihania Hurraw-huulirasvoja ja olemmekin taaperon kanssa niitä viikon verran testailleet. Parasta näissä rasvoissa on maku, tuoksu sekä se, että ne eivät ”lähmää” kuten tavalliset rasvat tai sula taskuun. Vaikka Niiskuneiti-pehmokin sai osansa, se selvisi ilman pesua. :D Rasvat ovat täysin vegaanisia, niitä ei ole testattu eläimillä eivätkä ne sisällä keinotekoisia värejä. Olen itse testannut makuja Earl Grey, Lime, Vata, Moon balm sekä Sun balm. Näistä suosikikseni taitaa nousta Sun balm. Tuo suojakertoimen sisältävä huulirasva maistuu mandariinilta ja kamomillalta ja on ihanan pehmeää huulilla sekä suojaa myös auringolta. Tosin makuja on 22 kappaletta, eli vielä riittäisi testailtavaa…

 

Palkintoon kuuluukin KOLME valitsemaasi Hurraw-huulirasvaa sekä lisäksi ihana Nafhan arganöljy, josta kirjoitin jo aiemmin. Kaikki Hurraw-maut löydät täältä.

Säännöt ovat seuraavat:

 

1. Arvontaan pääset osallistumaan jättämällä kommentin tähän postaukseen.
 

2. Kerro kommentissasi ihan mitä vaan. Sano vaikka moi. Tai jos olet ollut sen koko 3 vuotta mukana, niin kerro! Onko täällä sellaisia?
 

3. Yhden arvan saat kommentilla, kaksi arpaa jos olet kirjautunut lukijakseni bloggerin, bloglovinin tai blogilistan kautta. Kerro oletko mukana yhdellä vai kahdella arvalla! Ja anonyymi, jätä jokin yhteystieto kommenttiin!

 

Arvonta alkaa nyt ja on voimassa synttäriviikon ajan, eli sunnuntaihin 1.2.2015 klo 20 asti!

 

Onnea matkaan ja iso kiitos kaikille lukijoille!

P.S. Jos tuntuu, että haluat testata Hurraw-rasvoja heti, niin mm. Sokos, Sokos Emotion sekä Ruohonjuuri niitä myyvät!

 

* palkinnot saatu Luonnonkosmetiikkatukusta.