Desigual kirkon portailla

Koska kaapissa Desigualin vaatteita piisaa ja edellinen mekko sai teiltä kivan vastaanoton, rohkenen tuoda näin pian uuden mekon samaiselta merkiltä blogiin. Tämä on oikea laivamekko, sillä lähdin tässä viimeksikin laivalle vuosi sitten. Kuvat ovat siis sunnuntailta, kun ei juuri pakkasta ollut. Tämä kylmästä lämpimään suhvaava keli tekee sen, etteivät asukuvat ”pysy perässä”, aina on jotenkin keliin nähden niissä höpsösti pukeutunut.

 

 

Mieheni kävi tuomassa taaperon Helsinkiin ja lähti takaisin kotiin, mutta ehti ottaa nämä kuvat Tuomiokirkon edessä. Upea rakennus tuo kirkko onkin! Tukholmasta ei asukuvia kertynytkään, sillä järkkäri ja bloggaaminen ovat vähän vieraita juttuja vanhemmilleni, niin en alkanut kuvaussessiota ehdottelemaan… :D

 

Koru on ehdoton lempparini, ostin sen vuosia sitten Firenzen Promodista. Joskus minut pysäytettiin Helsingin rautatieasemalla ja pysäyttäjä halusi tietää korun ostopaikan.

 

mekko Desigual/sukkikset Mary A. Jalava/koru Promod/takki Esprit/kengät Nizzasta

Tässä taas printti-iloittelua, nehän ovat kevään 2015 yksi muotijutuista, jes! Minulla on pieni näppituntuma, että Desigualia tulee lähiaikoina olemaan blogissa enemmänkin… Toivottavasti jaksatte!

 

Kirpakkaa torstaita!

P.S. Retrokesta innostuneet: Retroken facebook-sivulla on ensi viikonloppuna ale. Myynnissä iso määrä poistuvia, pikkuviallisia ja vanhaan malliin tehtyjä kuvakorvakoruja pieneen hintaan!

Tapahtumasivulle pääset tästä: https://www.facebook.com/events/641252522669077/?ref=22