Sydämiä keskellä viikkoa!

Haasteita pukkaa. Juuri kun huokaisin yhden kanssa, tuli tänään kaksi lisää. Ei, en ota näitä yhtään vakavasti. Paitsi että otan. :D Ihan huippua kun minua muistetaan haasteilla, joten kiitos naiset! Päätin saman tien tarttua Nooran haasteeseen, vaikken tiedä jaksaako kukaan lukea kahta haastetta putkeen. Noora pyysi listaamaan sydämiä viikosta (päivästä) ja tänään oli niin hyvä aamu, että nappasin haasteen saman tien.

Päivä on puolessa ja saan jo kasan sydämiä listattua, tässäpä iloni aiheet olkaa hyvä:

 

 

 

♥ Taapero nukkui melkein yhdeksään asti, aivan ennätyksellistä. ♥ Meillä oli kiva reissu Tukholmassa mummin ja ukin kanssa. ♥ Arki tuntuu kivalta, kun on mennä touhottanut 4 päivää muualla. ♥ Olen nukkunut patjalla/huonolla tyynyllä reissussa useamman yön, en muistanut miten ihanalta oma tyyny ja uusi peitto tuntuvat! ♥ Oli ihanaa tulla kotiin, kun mies oli ikävöinyt molempia ja tehnyt valmiiksi lounasta. ♥ Kävimme eilen Burger Kingissä kahvilla junaa odotellessa. Sieltä sai mukaan kruunun. Joku ei luovu siitä ja tarjoilee minulle mehua kruunu päässä. Äärimmäisen suloista. ♥ Ostin Tukholmasta ihanaa Bombay Chai-teetä, jolla aamu alkoi. ♥ Iltapäivällä korkkasin Matkamessuostoksista yhden, eli Forsmanin Tuli Suudelman. Ihanaa! ♥ Postikusti toi minulle läjän Hurraw-huulirasvoja. EARL GREY huulirasvaa! HEI NAM! Näistä on tulossa teillekin arvonta! ♥ Laitoin kasvoille Supermood-seerumia, mikä on aivan ihanaa. Iho on kuin vauvan pylly välittömästi, taisin rakastua näihin kertaheitolla. Kyllä kävi tuuri blogiarvonnassa kun voitin nämä! ♥ Sain Tukholmassa ollessa viestin, että olen voittanut hotelliyön Scandicissa. Kylläpä nyt käy tuuri! ♥ Taapero kyseli mummin ja ukin perään tänään kovasti ja olen onnellinen, että hän on niin läheinen isovanhempiensa kanssa. ♥ Tukholman Desigualissa oli -50-70% alennusmyynnit. Äiti sponsoroi minulle uuden takin. ♥ Taaperon nukkuessa maistoin Tukholman kauppahallista ostamaani suklaata. ♥ Ehdin lauantaina messujen jälkeen piipahtaa tupareissa, missä kaveri puhui ihanasti minusta ja miehestäni, vieläkin hyvä mieli. ♥ Näin viikonloppuna läjän sukulaisia, läheisistä tulee aina hyvä mieli. ♥

 

 

Eihän tällaisia aamupäiviä olekaan, ymmärrätte miksi halusin tarttua haasteeseen heti. ;)

 

Heitän haasteen eteenpäin näihin blogeihin:

 

Joutui armas aika

Nainen Talossa

The L for Love

Beauty of Life

 

Odotan sydämiänne!

 

Ihanaa keskiviikon jatkoa kaikille, lupaan että seuraava haaste ei tule blogiin heti huomenna!