Matkamessujen 2015 parhaita paloja!

Terveiset Matkamessuilta! Herättyäni kuudelta ja pyörittyäni seitsemän tuntia messuruuhkassa, yritän saada pari järkevää sanaa kasaan. Aluksi varoitus – näillä messuilla tuli järjetön matkakuume, vaikka se itselläni on krooninen nyt muutenkin. Aivan huippupäivä takana, jonka aikana ehdin käydä muun muassa New Yorkissa fiilistelemässä, makaamassa hotellihuoneen sängyssä sekä tehdä makumatkan Italiaan ja Suomeen.

 

 

 

Matkamessut ovat kaikkea mitä kuvitella saattaa. Lapsille, aikuisille, nuorille ja pariskunnille. Porukoille, ystäville ja lapsiperheille. Minun oli pakko käydä kuvaamassa Bamse, uskotteko, että tuolla puvun sisässä on muuten lämmin. ;)

 Ylipäätään kaiken maailman hahmoja piisasi vaikka muille jakaa, tässä muutama parhaimmistoa!

 

 

Osallistuin myös bloggareille järjestetylle Touring Carsin kierrokselle. Kierroksella nähdyt matkailuautot olivat hulppeita ja uutuuttaan kiilteleviä. Olemme lapsuudenperheen kanssa kiertäneet Eurooppaa 4 viikkoa matkailuautolla ja ainakin lapselle noista viikoista jäi todella lämpimiä muistoja. Nyt tutustuttuani uusiin matkailuautoihin ja Touring Carsin vuokraustoimintaan, aloin tosissani innostua mahdollisuudesta lähteä lapsen kanssa matkalle matkailuauton voimin!

 

 

 

Eniten oma osastoni, siis kotoisin, oli silti tämä Pool barin ympäristö sekä Aasia. Thaimaassa asuessamme kävimme mm. Singaporessa useamman kerran. Kerran vierailimme Universal Studioilla ja harmittelimme, että hurjin vuoristorata oli poissa käytöstä juuri tuolloin. Pääsinpähän videon kautta näkemään sen käytössä ja fiilistelemään Singaporea muutenkin, se on aivan mielettömän kiva kaupunki!

 

 

Myös makumatka-osasto oli huippu. Oli herkkua herkun perään. Käykää ihmeessä maistelemassa jos huomenna menette!

 

 

Laulamassa oli Virve Rosti, koska laivalla tässä pisteessä oltiin.

 

Erityismaininnan saa Paolo, joka otti minut iloisesti vastaan. Paolon La Strada Travels järjesti vanhempieni Italian reissun syyskuussa ja he ovat kovasti puhuneet tästä miehestä ja matkastaan. Tässä vaiheessa vanhempani olivat jo lähteneet pois, mutta minä kävin moikkaamassa Paoloa! Kurkatkaa heidän palveluitaan, jos matkustatte Italiaan, vanhempani tykkäsivät kovasti!

 

Tämä oli myös jännittävä uutuus: Scandicin liikkuva hotellihuone! Se siis tuodaan johonkin kohteeseen ja tarjoillaan aamupala pihaterassille. Kurkatkaa täältä lisää, jos tämä konsepti kiinnostaa!

 

 

Suomessa tehdään myös älyttömän hyvää kuohuviiniä, kuten tämä Hermannin viinitilan kuohuviini todisti. Nuo Huhtasrinteen hunajat olivat myös huippuja, kuvitelkaa makua salmiakkihunaja. Tai minttusuklaa! Ostin viimeiset salmiakkihunajat mitä oli jäljellä, olivat ilmeisesti maistuneet jollekin muullekin. :)

Yksi parhaista anneista olivat myös vinkit Kööpenhaminaan, jonne on matka varattuna. Ostin alesta Mondon matkaoppaan, koska niillä on menty niin New Yorkissa kuin Barcelonassa ja… En edes muista! Mahtavia ovat olleet ja sain kirjan kirjoittajalta, Annukka Oksaselta mm. ravintolavinkin jota kirjasta ei löydy. Nyt jään innolla reissua odottamaan!

 

 

Tässäpä siis minun suosikkini messuilta. Käteen jäi salmiakkihunajaa ja Mondon opas sekä uusia tuttavuuksia, hirveä matkakuume ja uusia näkökulmia paikkoihin.

 

Menetkö vielä huomenna käymään paikan päällä?