Nafha: täydellistä luomuhoitoa talvikasvoille

*yhteistyössä Hyvä Olo Ilona

 

Luonnonkosmetiikka on itselleni aika vieras osa-alue, minkä takia lähdin innoissani kokeilemaan joulukuussa Hyvä Olo Ilonaan tullutta ranskalaisilla NAFHA-sarjan tuotteilla tehtävää kasvohoitoa. Tuo sana on arabiaa ja tarkoittaa sekä hengitystä että elintärkeää asiaa. Kaikki sarjan tuotteet ovat Ecocert. sekä Cosmebio sertifioituja ja tehty luonnollisista raaka-aineista.

 

 

Pääsin kokeilemaan täydellistä kasvohoitoa, joka ihan yhtään liioittelematta oli todellakin täydellinen. 90 minuutin jälkeen olin ihan tokkurassa ja euforisessa tilassa, kun tallustin pimeässä kohti kotia. Edelleen kehut Hyvä Olo Ilonan porukalle siitä, että aikoja saa niin myöhään. En olisi kyennytkään muuta tekemään kun palamaan kotiin unille!

 

 

Kosmetologi Pauliina aloitti hoidon ihonpuhdistuksella. Siistittiin kulmat, tehtiin mekaaninen ihonpuhdistus sekä kuorinta. Puhdistusmaito tuoksui voimakkaasti sitrukselle, mutta muut tuotteet olivat tuoksultaan hyvin mietoja ja luonnollisia. Kuorinta-aineessa oli hieman tammenkuorihiukkasia rakeiden muodossa, mutta myös mm. aloe veraa rauhoittamassa ja rakeista huolimatta tuote sopi hyvin herkälle iholleni.

 

 

Sitten seurasi minulle uutta tietoa. Koska ihoni on sekä herkkä että kuiva ja siinä on jonkin verran couperosaa, olen aika arka käyttämään kuorinta-ainetta. Pauliina kuitenkin kertoi, että ihoni pysyy kuivana ilman kuorintaa, sillä se on tukossa, eikä pysty imemään kosteutta. Kuorinnan jälkeen kasvoni saivatkin tosissaan kosteutta, kun ne hierottiin arganöljyllä. Kosteuttavan naamion vaikuttaessa Pauliina hieroi vielä kädet samaisella öljyllä, tässä vaiheessa sanoin johonkin kysymykseen, että olen niin euforisessa tilassa, etten pysty enää vastaamaan. Naamiosta ei kuulemma jäänyt paljon pois putsattavaa, se kertonee kasvojeni kuivuusasteesta.

 

Aika meni aivan liian nopeasti ja kun nousin tuolista, olin rentoutunut, kulmani siistit ja kasvoni kirkastuneet. Mukaani ostin tuon kuorinnan sekä arganöljyn, nyt aion tsempata myös siinä kuorinnassa!

 

 

Tuo öljy onkin ihana, sillä sitä voi käyttää vähän joka puolelle kroppaa. Hiuksiin 15 minuuttia ennen pesua, yövoiteeksi, kuiviin kantapäihin (olen käyttänyt joka ilta siitä asti, tehoaa!), suupielen juonteisiin, säärille tai laittaa pari tippaa tavallisen kasvovoiteen joukkoon, jolloin voiteesta saa vähän kosteuttavampaa. Myös raskausarpien ehkäisyyn tämä öljy sopii, se myös imeytyy helposti ja haju on miellyttävä.

 

Yhteenvetona tykkäsin kovasti Nafha-sarjasta, joka on muuten hinnaltaankin suht edullinen sarja. Olen alkanut raskauden, imetyksen ja lapsen myötä arvostaa kohtuullisen mietoja tuotteita, kun tuota palleroa tulee halittua päivän aikana aika paljon ja hän saa osansa äidin käyttämistä aineista, joten siihen tarpeeseen tämä sarja vastaa hyvin. Ja täydellinen kasvohoito antoi ihanan hehkun ja rentoutuneen fiiliksen – haluaisin mennä uudemmankin kerran.

 

Vähän mietin onko tämän kuvan julkaisu järkevää. Naama on meikitön ja posket hehkuu, kun makasin paksun peiton alla. Mutta ehkä siitä näkee siistit kulmat, onnellisen puoliunisen katseen ja kirkastuneen ihon?

 

Kiitän siis Hyvä Olo Ilonan Pauliinaa ihanasta hoidosta ja lupaan kuoria kasvojani ahkerammin!

 

Ovatko Nafhan tuotteet sinulle tuttuja, oletko käynyt niillä tehtävässä hoidossa?