Black edition

Lukeeko tuolla mun esittelytekstissä jotain, etten omista mustia vaatteita tai sellaista vastaavaa? Näköjään omistan. Hyvin harvoin vain vedän niitä yhtä aikaa päälleni. Vähän nauratti, kun tätä kuvaa katsoin, tässäpä teille inspiraatiota värikkäästä pukeutumisesta!

 

En voi väittää, etteikö kokomusta asu olisi tyylikäs. Se myös ihan tosissaan hieman hoikentaa. Kaappiini on eksynyt nyt useammin mustia vaatekappaleita ja olen ollut vähän huolissani; alanko kasvaa aikuiseksi?

 

 

Ja ennen kuin värikkään pukeutumisen rakastajat lähtevät karkuun, älkää huolestuko, tämä oli hämäystä. Ajattelitteko oikeasti, että pukeutuisin kokomustaan? :D

 

takki Esprit/toppi Vero Moda/housut BikBok/neuletakki Mango

/kengät Nizzasta/korvikset Pieces/kaulakoru Promod

 

Takin alta löytyi siis turkoosi neuletakki ja hiuksista rannekoru, jonka kiedoin ponnariin tuomaan väriä. Mustaan neuletakkiin en olisi enää taipunu ja mustan takin kanssa näytin jo aika… mustalta.

 

Bikbokin housut ovat olleet ihan huiput, joskin ohuet, mutta taas niillä pärjää kun plussan puolella mennään. Lisäksi tykkään Vero Modan topin kauluksista kovasti! Saas nähdä kuinka taas käy lumipeitteen, aikamoista edes takaisin sahaamista tämä lumihomma on!

 

Ei se asu paljoa tarvitse, että siitä tulee ”oman näköinen”. Vähän turkoosia mukaan. En edes osaa sanoa miksen voisi pukeutua kokomustaan. Eivätkö nuo hiukset riittäisi jo väriläntiksi? Ehkä. Ehkä joskus voisin olla mustissakin, mutta kyllä se varsinkin tähän aikaan vuodesta syö kasvoistakin kaiken värin (ja sitä tekee tuo turkoosikin!). Kaikkea pitää silti kokeilla!

 

Pukeudutko itse mielelläsi kokomustaan? Iloista torstaipäivää kaikille!

 

P.S. Minä ja Lack of Colourin Milla ollaan illalla hetki radio Moreenissa höpisemässä klo 17 jälkeen. Hih!