Morot Tornista!

Myönnetään. En voinut käsittää miksi Tampereelle väsättiin Torni-hotelli, joka näkyy ihan joka puolelta ja josta tuli vielä niin ruma. Oikeasti luulin, että se ei jää tuon näköiseksi, vaan saa vielä jonkinlaisen kauniin ulkokuoren, mutta pikkuhiljaa alkoi totuus valjeta. Se tulee olemaan iso musta mötikkä kaupunkikuvassa aina. Uteliaisuudesta halusin päästä yläilmoihin kurkkimaan, mutta odotin sopivaa ajankohtaa. Päiväaikaa, kun olisi kirkas keli, jouluruuhkat ohi ja pääsisimme kaikki kolme sinne yhdessä. Melkein kolme kuukautta avaamisesta piti odottaa, että sopiva päivä löytyi. Keli oli viime viikolla vierailupäivänämme upea, 15 astetta pakkasta ja kirkas taivas. Maanantaiaamuna ei paikalla ollut juuri ketään, vaikka joululomatkin vielä pyörivät.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kyllähän nuo maisemat joka puolelle olivat kerta kaikkisen upeat. Ja se maisemahissi oli hauska meidän kaikkien mielestä, olisin voinut ajella sillä pidempäänkin katselemassa maisemia!  Taaperoa ei muutenkaan paljon 25.kerroksessa huimannut. Ehdottomasti käymisen arvoinen tämä Moro-baari on, täytyy vielä itsekin päästä ilta-aikaan kurkkimaan kaupungin valoja.

 

Olen silti sitä mieltä, että uusi maamerkki voisi olla kauniimpikin, mutta hauska lisä Tampereelle se on ja näkymät jopa paremmat kuin Näsinneulasta, kun niitä ei katsele niin kaukaa. Kaverit, jotka täällä yöpyivät kehuivat myös hotellihuoneen maisemia, ehkä pääsen niitäkin kurkkaamaan vielä tammikuun aikana.

 

Mitä mieltä olette Tornista? Kuka on yöpynyt siellä?

P.S. Tapsa, en ole saanut sinulta yhteystietojasi liittyen Matkamessulippuvoittoon! Odottelen vielä puoleen päivään asti, sitten minun täytyy arpoa lippu uudelleen, jotta ehdin sen postittaa!