Hetkiä Helsingissä: kotelomekko tähtiasustein

Huh mikä viikonloppu. Ystäviä, mummola, muotitoimittajaopintoja, Apulannan Barona-keikka. Kuvia viikonlopulta yli 500 kappaletta. Upea viikonloppu, jota tietysti varjostaa aina ikävä, mutta toisaalta niin täynnä menoa, ettei ikävää ehtinyt kamalasti pohtia.

 

 

Olen niin pää pyörällä eilisestä keikasta ja olenkin keikkakuvia selaillut edes takaisin (ja tunkenut Instaan, minut löytää sieltä nimellä amandaoptimism), mutta en osaa vielä pukea fiiliksiä sanoiksi. Ajattelinkin siis aloittaa kuvien purkamisen perjantain asusta. Meillä on opintopäivissä tunnin ruokatunti, missä pitää ehtiä niin syömään Helsingin lounasruuhkissa kuin ottaa asukuvat. Aika kiireellä näitä siis näpsittiin ja nolottaa ahdistella ihanaa opiskelijakollega Misorellaa, mutta ystävällisesti hän on aina lupautunut kuvaamaan.

 

On kivaa pukeutua välillä vähän virallisemmin, kun tällaisella asulla ei kotiäitinä paljoa tule pyörittyä. Jotain ”omaa” asuun on saatava ettei se ole liian virallinen, sitä toivat tähtikuvioiset asusteet. Tykkään valtavasti tuosta korusta! Tässä vaiheessa on takana mm. bussissa nukkumista, joten vähän meinaa rypistyä mekko edestä. Joudun myös kävelemään niin paljon, että valitsin korottomat saappaat sen vuoksi. Mekko, huivi ja neuletakki ovat alelöytöjä, mekko oli puoleen hintaan ja muut -70%. Aikamoinen ale!

 

mekko Vila/neuletakki Object/huivi KappAhl, Hampton Republic/sukkikset Indiska/kengät Barcelonasta/laukku Ois/kaulakoru Marudesign

Tämä kuva oli hauska, kiireinen päivä ja kuvat otettu ihmisten lompsiessa edestä ja takaa. :D

 

Harmaa mekko sopi harmaaseen päivään, eilenhän Helsinkiin saatiin oikein urakalla lunta, mutta nämä kuvat ovat perjantailta.

 

Tykkäätkö itse pukeutua ”virallisesti”?

 

Miten viikonloppu sujui muilla?

 

P.S. Vielä huominen aikaa osallistua matkamessulippujen arvontaan!