Hintansa väärti brunssi!

Nyt kun joulun ajan kaikki ovat syöneet liikaa, olisi kai toivotumpaa vinkata esimerkiksi uutuusjumpista tai puhdistavista smoothiesta. Luotan siihen, että näitä on niin paljon tarjolla, että kerron teille puolestani brunssista, jolla kävimme ennen joulua ja jossa mahansa saa todellakin täyteen! Paikka oli niinkin arkinen kuin tavaratalo Sokos ja sen alin kerros, mutta brunssi puolestaan oli todella hyvä.

 

 

S-etukortilla hintaa brunssille jäi 14,90 (norm. 16,90) ja ruokaa oli ihan liikaakin tarjolla. Settiin kuului pellavamustikkarahka tai pekaanipähkinä-hunajajugurtti, mehu, kahvi, tee tai kaakao, sekä seisovasta pöydästä salaatit, juustot, leivät ja lämpimät ruuat. Ruoka oli aika peruslinjaa, mutta ehdottomasti hintansa väärti ja jokaiselle löytyi jotakin. Brunssia on tarjolla sunnuntaisin kello 12-15.

 

Lohipiirakkaa, kanatikkuja, qvinoapinaattipaistosta, munakasta… Perusvarmaa ja hyvää!

Pekaanijugurtti vei voiton mustikkarahkasta.

 

Brunssin kruunasi tiskiltä haettava pulla, joka tarjoillaan lämpöisenä ja päällä oli vielä kuorrute. Maha täynnä menin hakemaan pullamme, enkä nähnyt tiskin taakse jotta olisin voinut sanoa, että yksi pulla piisaa. Jouduimme pakkaamaan toisen pullan matkaan, valtavan kokoiset palaset!

 

Koska teemuki on noin puolen litran kokoinen, ei pulla näytä kuvassa

 niin hurjan kokoiselta mitä se oli.

 

Miljöönä Herkun uudistunut kahvila on tietysti aika arkinen, mutta lapsen kanssa helppo. Menimme paikalle heti klo 12 ja saimme pöydän leikkipaikan vierestä, jossa pieni viihtyi kun vanhemmat vielä söivät. Vessat ja vaipanvaihtomahdollisuudet ovat vieressä, joten lapsen kanssa tämä oli erityisen hyvä ja viihtyisä brunssi. Pöydästä löytyi myös useampia lapselle maistuvia juttuja, joten hänkin sai varmasti mahansa täyteen. Suosittelen kyllä lämpimästi, me ainakin yllätyimme positiivisesti! :)

 

 

Onko kukaan muu käynyt testaamassa tätä syksyn aikana?