Vuoden eka: harmaan sävyjä ja mun vauva

 

Kylläpä alkoi vuosi harmaassa sävyissä luonnon puolesta! Se taisi innoittaa asunikin, harvoin pukeudun näin värittömästi, osasyynä olivat eilen alesta napatut supermukavat mustat kiiltävät housut.

 

Uusi vuosi mennä hurahti täysin sisätiloissa. Kuvasin raketteja ikkunasta ja se riitti meille varsin hyvin. Itse asiassa ensi kertaa ärsytti, sillä taapero ei saanut nukuttua kun ulkona oli niin paljon pumpum-valoja ja itse olisin ollut aivan valmis unille. Söimme tortilloja, katsoimme mitä keskustassa tapahtuu telkkarin välityksellä ja menimme nukkumaan kun suurin pauke oli ohi ja pienikin taas sai unta. Katsoitteko Tampereen uuden vuoden juhlia Yleltä? Jotenkin pliisuiksi jäivät mielestäni, mutta hienoa että tännekin saatiin isoa tapahtumaa taas!

 

 

Meillä ei ole ollut koskaan uuden vuoden perinteitä. Upeimmat ilotulitukset näimme aina Thaimaassa asuessa, kun katsoimme Patong Beachin tulituksia mereltä päin useampana vuonna. Olen ollut niin opiskeluaikana kuin matkaopastyössä töissä aattona sekä ensimmäisenä päivänä, kaksi vuotta sitten olin raskaana, viime vuonna olimme vaan nuutuneita vauvan kanssa valvomisesta ja… Oli jotenkin helpotus vaan olla kotona nyt, kun juuri oli touhotettu viikko joulua muualla.

 

Kävimme kuvaamassa asua Tammerkosken rannassa ja ajattelin, että hukumme roskiin aamupäivällä aattojuhlinnan jälkeen. Ei siellä ollut juuri yhtään roskaa, oho! Housut ovat yllättävä valinta, sillä en koskaan käy BikBokissa. Tunnen olevani siihen kauppaan liian vanha, mutta niin mukavan näköiset housut olivat ovella tyrkyllä puoleen hintaan, että niistä tuli eilen ensimmäinen BikBok-vaatteeni. Paita on vanha, ajalta kun näitä selästä avoimia paitoja riitti joka kaupassa. En ole vieläkään päättänyt onko idea kiva vai hölmö, koska ei tämä kovin helppo paita käytössä ole.

 

 

 

paita Vila/housut BikBok/huivi Becksöndergaard/korvikset Snö of Sweden/kengät Barcelonasta/takki H&M/laukku OIS

 

Niin ja se vauva. Huolimatta löysästä paidasta, se nyt vaan tällä kertaa liittyi siihen, kun katselin ja kuvasin aattoiltana omaa vauvaani, josta on tullut ihan hirmuisen iso tyttö. Viime tammikuussa hän oli vielä aika vauva. Taapero niin nätisti hoivasi vauvaansa kehdossa eilen, katselin touhua pala kurkussa.

 

 

Meillä siis syötiin brunssia, hoidettiin vauvaa ja nautittiin vapaapäivästä. Tein jotain ennenkuulumatonta, kävin nimittäin bodycombatissa vuoden ekana päivänä! Oli muuten todellakin eka kerta kun aloitin vuoden jumpalla, tosin viime vuonna olin aattoiltana HIT-tunnilla ja pystyin hädin tuskin kävelemään vuoden ekana päivänä. Täynnä oli jumppasali!

 

Miten sinä vaihdoit vuotta? Innostaako näin yksisävyinen asu? Entä löytyykö kaapistasi noita selästä avoimia paitoja, tykkäätkö? Iloista uuden vuoden alkua!