My year 2014

Ajattelin aluksi, etten tee mitään yhteenvetoa vuodesta, koska se olisi ensinnäkin aika työlästä, enkä haluaisi tehdä sitä puolivillaisesti. Toisekseen en tiennyt, mitä nostaisin vuodesta esille; vuoden asuja, matkoja, taaperon kohokohdat vai ylipäätään elämän ylä- ja alamäet? Aikani tätä pyöriteltyäni päätin vain tuoda muutamia lempihetkiä vuodelta blogiin, olivat ne sitten asuja, kuvia tai hetkiä elämässä. Jäähän tästä itselleenkin muisto! Toivottavasti jaksatte vielä selailla näitä, nyt ovat blogit kollaaseja pullollaan!

 

Totesin aika pian, että kuviin ei juuri ne huonot hetket tallentu. Epätoivo rempan kanssa, sairastelut ja unettomuus. Mutta mitäpä niitä muistelemaan, muistellaan siis mitä kaikkea ihanaa ja kivaa vuoteen mahtui ja kuinka monta uutta tuttavuutta elämääni sain!

 

Tammikuu

 

Tammikuussa ihailtiin kaunista pakkasmaisemaa, 10kk vanha pallero lähti kävelemään kärryn kanssa, syötiin kummien kanssa sushia ja käytiin värikylvyssä.

 

Helmikuu

 

Helmikuussa oltiin tyttöjen risteilyllä äitini ja tyttäreni kanssa ja ihasteltiin Tukholman kevättä. Taapero lähti kävelemään. Kotimme näytti vielä aika murheelliselta, tuossa alakuvassa on sauna, josta tein syyskuussa postauksen, jos haluat katsastaa mikä lopputulos oli.

 

Maaliskuu

 

Maaliskuussa olimme muutaman päivän kolmistaan Lontoossa sekä vietimme tyttäremme 1-vuotissynttäreitä. Toisten mielestä isot 1 veet ovat liioittelua, minä rakastan järjestää juhlia ja oli heti selvää, että haluan isot juhlat jollain teemalla. Liioittelua tai ei, kivaa se oli! Kotonamme alkoi näkyä jotain konkreettista keittiön myötä! Vietimme myös rakkaan ystävän polttareita Tallinnassa, se oli ihana viikonloppu!

 

Huhtikuu

 

Huhtikuussa oli jo ihanan lämmin ja se näkyi pukeutumisessa. Raybanit alkoivat olla tiukasti päässä joka paikassa. Pääsiäisenä oltiin puistossa upeassa kelissä! Otin myös blogin pois tauolta huhtikuussa, mikä oli yksi vuoden parhaita päätöksiä. Kuinka monta uutta tuttua ehdin saada!

 

Toukokuu

 

Heti toukokuussa sain Anskulta kutsun blogitilaisuuteen Hämeenlinnaan, missä oli hurjan hauskaa ja tutustuin mm. Lilaan ja Saaran. Hurjaa ajatella, etten ollut vielä puoli vuotta sitten tavannut heistä ketään livenä! Kävin myös Robbie Williamsin keikalla ja juhlimme ystävien häitä pääkaupunkiseudulla.

 

Kesäkuu

 

Kesäkuussa se tapahtui. Muutimme takaisin kotiin, joka korjattiin totaalisesti sisäilmaongelmien vuoksi. Olimme olleet 7kk poissa. Fiilikset olivat todella sekavat, mutta onnelliset. Kävimme Arboretumissa ja lumisateessa Särkänniemessä. :D

 

Heinäkuu

 

Heinäkuussa mentiin kesäisissä asuissa, käveltiin käsi kädessä, käytiin Porvoossa ja asuntomessuilla. Kävimme myös ensimmäistä kertaa vasta avatussa Cafe Pispalassa ja tuo postaus on edelleen luetuin juttu blogissani.

 

Elokuu

 

Elokuussa matkustimme Kroatiaan ja nautimme ompuista. Kävimme myös Hämeenlinnassa. Kuvissa muutamia lemppariasuja elokuulta.

 

Syyskuu

 

Syyskuussa taapero sai pompom-koristeita ja pukeuduttiin samiksiin. Aloitin muotitoimittajaksi opiskelun Helsinki Design Schoolissa.

 

Lokakuu

 

Lokakuu oli ihan mahtava. Oli ensimmäiset aamupakkaset, synttärijuhlat, upeat ruskakelit, Nizzan reissu, Indiedaysin inspiration-day ja ja ja… Upea kuukausi!

 

Marraskuu

 

 

Marraskuun asuissa oli lämpöisiä neuleita sekä blingblingiä. Vietettiin isänpäivää ja kävin pähkinäkoulussa.

 

 Joulukuu

 

 

Joulukuussa mentiin aika monennäköisessä maisemassa. Juhlittiin itsenäisyyspäivää, laskettiin pulkalla, fiilisteltiin joulua ja tonttuiltiin.

 

Siinä vuosi aikamoisessa pähkinänkuoressa, paljon siihen mahtuikin kaikkea! Kuka jaksoi lukea alusta loppuun? Päällimmäisenä jäi mieleen kiitollisuus, kiitollisuus upeista reissuista ja rakkaista läheisistä. Kiitollisuus siitä, että olen saanut seurata palleron kasvua päivittäin. Kiitos kun olet ollut mukana menossa, toivottavasti olet ensi vuonnakin!

 

Oliko joku lemppariasu tai postaus, mikä sinulle lukijana jäi mieleen?

 

Hyvää uutta vuotta 2015 jokaiselle lukijalle!