Jouluaaton mekko talven ihmemaassa

Sinne se meni, jouluviikko. Oli ihan mielettömän ihania päiviä. Vietimme koko viikon kotikotona eli taaperon mummilassa Jyväskylässä. Möllötettiin, pelattiin lautapelejä ja pulkkailtiin. Nähtiin paljon kavereita ja oltiin koko ajan perheen kesken. Mies oli viikon kanssamme. Tänään palailtiin kotiin ja hörpin täällä uudessa joululahjapyjamassa joululahjateetä. Taapero meni puolestaan unille nauraen, kun oli niin onnellinen uudesta muumilakanastaan. Ehdimme käydä vielä kotona pulkkamäessä, tuo keli on aivan täydellinen! Odotan koko ajan, että ensi viikon plussakelit eivät pitäisi paikkaansa…

 

 

Olo on siis haikea ja onnellinen. Palataan kuvissa jouluaattoon ja aattopäivän mekkoon, joka on aiemminkin blogissa nähty vintagemekko Forget me not-liikkeestä. Koruna oli täydellisesti jouluun sopiva Herkkusuu-korujen kaulakoru. Jouluna vaivasi laiskuus tukan laittamisen suhteen, joten pipo oli pelastus (tai oikeastaan syy lättänään kuontaloon) kuvissa. Ihanan rannekorun voitin Annan blogiarvonnassa ja se oli jouluna ensimmäistä kertaa käytössä.

 

mekko second hand/huivi ja pipo Pomp de Lux/koru Herkkusuukorut/

kengät Prahasta/takki Vila

 

Huomenna se sitten alkaa, arki ja sen sijaan että ympärillä kuhisisi rakkaita ihmisiä, olemme kaksin taaperon kanssa taasen. Onneksi jäi läjä kivoja muistoja, mitä voi sitten arjen pyörityksessä miettiä. Kiitos teille, jotka olitte osana viikkoamme, olette tärkeitä kaikki.

 

Kenellä muulla alkaa huomenna arki? Entä millainen oli oma jouluasusi?