Joulua joulua ja reissu tiedossa!

Pieni tonttutyttö on oppinut toivottamaan ihmisille joulua joulua pyhien aikaan. Täällä on syöty perinteisiä jouluruokia ja juustoa, käyty yhdessä miehen kanssa salilla ennen jouluruokaa, hihitetty pulkkamäessä ja pelattu paljon lautapelejä. Myös ystäviä on ehditty tapaamaan, joten joululta ei voisi paljon muuta toivoa! Kuusi koristeltiin taas Prahasta tuoduilla violeteilla palloilla ja yllättävää kyllä, pallot ovat saaneet olla rauhassa paikallaan!

 

Isi kuori ja minä pilkoin, yksi parhaista jouluruuista mielestäni!

 

Tiedättekö muuten, että joulupukki lukee blogeja? Enpä arvannut tehdessäni joululahjapostausta, että niin moni toive kävisi toteen! Sain uniteetä sekä jouluteetä, ihania ihonhoitojuttuja, pyjaman, uudet peitot ikivanhojen tilalle ja ehkä suurimpana yllärinä reissun Kööpenhaminaan, josta postauksessani höpisin. Mies oli askarrellut sekä minulle että pikkuneidille omat laatikot, joista löytyi matkaevästä, boarding passit sekä kuvaus hotelleista. Taapero pääsee hotelli mummilaan pariksi päiväksi ja minä tutkimaan Kööpenhaminaa mieheni kanssa. Olipa ihana yllätys, jota en todellakaan osannut odottaa!

 

 

Hyvillä mielin jatketaan vielä joulunviettoa, nyt on päiväsaunan vuoro! Miten itselläsi on joulu sujunut?