Kosmetiikka-arvonnan voittaja ja Toivolan joulufiiliksiä

Kiitos jälleen kaikille arvontaan osallistuneille! Oli mukavaa lukea kommenttejanne sekä mielipiteitänne postauksista. Yllätyin, että vauva-arki juttujakin toivottiin, lasketaanko meidän parivuotias vielä vauvaksi…? :) Jälleen kerran taapero toimi onnettarena ja poimi kiposta lapun, jossa luki….

 

BiancaBernard! ONNEA! Olen sinuun yhteyksissä!

 

Ja joulufiiliksen nostatukseen ajattelin tuoda muutaman kuvan Jyväskylän Toivolan Vanhalta Pihalta, jossa on vielä muutaman tunnin joulumarkkinat auki. Sieltä saa mm. Herkkusuun koruja, luumumoussekakkua ja yleistä joulufiilistä! Vaikka joulupiha sulkee tämän päivän jälkeen, kannattaa mm. kahvila Muistoa testata muutenkin!

 

 

Ihana pieni piha ja fiilikset, eikö? Joko kaikilla alkaa olla kovat joulutouhotukset päällä? Ketä jännittää? Minua ainakin! :D