Kolmen sukupolven voimin Miriam’sissa

Laitoin reilu vuosi sitten muutaman kuvan Jyväskylän helmestä, Miriam’sista. Tuolla vanhassa postauksessa on linkki myös ystävän postaukseen aiheesta, mutta halusin vielä erikseen nostaa kahvilan esille.

 

Miriam’s on toiminut nyt puolentoista vuoden ajan Jyväskylän Torikulmassa. Kuten olen valitellut, Helsinki ja Jyväskylä ovat kaupunkeja, joissa käyn usein, mutta syön kohtalaisen vähän ulkona. Viime viikolla teimme päiväretken taaperon kanssa kotikonnuille ja kävimme isäni kanssa lounaalla Miriam’sissa.

 

Halusin tehdä uuden postauksen kahvilasta, sillä taustalla on kunnianhimoinen nuori nainen, jonka intohimo ruoka ja leipominen on. Rehellistä pienyrittämistä, jota mielellään tukee, vielä kun tuotteet ovat herkkuja ja varmasti itse tehtyjä.

 

Tykkään kovasti kahvilan sisustuksesta ja sävymaailmasta. Siellä on tilaa lastenvaunuille, on hoitopöytä vessassa, kirjoja lapsille ja tiski joka notkuu herkkuja. Me menimme ihan vain salaatille, mutta eihän niitä herkkuja voinut vastustaa! Jaoimme isäni kanssa puoliksi palan piparikakkua ja pala oli niin iso, että puolikas riitti vallan hyvin. Oli muuten ihan _todella_ hyvää kakkua, harmi että se varmaankin poistuu valikoimista joulun jälkeen, sillä minä voisin syödä tätä kesälläkin! Salaatissakaan ei ollut moittimista, lounaan hintaan kuului myös leipäpöytä sekä tee/kahvi. Tykkäsin kovasti tarjolla olleesta omena-kaneliteestä, teetähän saa ostaa Miriam’sista myös mukaan!

 

Siinä missä bloggaajan aviomies kysyy kahvilassa ”joko saa syödä”, bloggaajan isä vei koristeen välittömästi kakun päältä. Ehdin pelastaa sen ennen syömistä ja asettelemaan takaisin kakun päälle. :D

 

Kertokoot kuvat paikan tunnelmasta lisää!

 

Onko paikka jyväskyläläisille tuttu? Käykää äkkiä syömässä piparikakkua, jos ette ole sitä vielä tehneet!