Missoni zigzag

Koska äkkiseltään tuntui, että arvontapostauksen kommenteissa tykätään eniten asupostauksista (tai ylipäätään vaihtelusta), on tämän päivän aiheena asu vajaan kahden viikon takaa. Helsingissä on hauskaa ottaa asukuvia, sillä tausta kuin tausta on minulle uusi. Opiskelujen ruokatauoilla ei tosin kauas ehdi, jokohan nämä lähitaustat on kohta käytetty! Asupostaukset ovat aika kaksipiippuinen juttu: minusta ne ovat nopeimmat toteuttaa sitten kun kuvat ovat otettu, mutta kuvat vaativat puolestaan aikaa.

Missoni on tunnettu sekä siksak-kuvioistaan että neuleistaan ja innostuin, kun yhteistyö Lindex for Missoni lanseerattiin reilut kaksi vuotta sitten. Valitettavasti laatu ei ollut ihan priimaa, hankin mallistosta tämän paidan sekä lyhyen mekon, mekko reikiintyi heti samaisena syksynä ja on vieläkin viemättä ”auta äiti, reikä vaatteessa”-palveluun. Sen sijaan paita on kestänyt käyttöä ja tykkään kovasti sen intensiivisen syvistä väreistä sekä pienestä kiillosta langassa. Kengät on muuten hommattu samalta Barcelonan reissulta, missä mekko ratkesi.

Hauskaa sinänsä, että tuona päivänä meille puhui tunnin verran Helsinki Design Schoolissa Hanna Saren. Hän kertoi Vuonna 2008 lanseeratusta yhteistyöstään Seppälä By Hanna Saren, joka oli yksi ensimmäisistä ketjujen suunnittelijayhteistöistä Suomessa. Sen jälkeenhän näitä on tullut aivan valtavasti. Hymyilytti, että satuin juuri samana päivänä valitsemaan suunnittelijayhteistyössä syntyneen puseron päälleni.

kauluspaita Seppälä/neule Missoni for Lindex/farkut Vero Moda/saappaat Barcelonasta

 

 

Maatuskakorvikset ovat myös yksi joulunajan suosikeistani. En valitettavasti muista yhtään, mistä ne ovat kotoisin, mutta veikkaan jotain pieniä markkinoita.

Kuvat nappasi Misorella ja kuvauspaikkana toimi Kasarmitori. Tämä paita on ollut aiemminkin blogissa, muistaako kukaan? Entä tuo yhteistyö, kuinka moni muistaa sen tai Hanna Sarenin Seppälä-malliston? Hommasitko kummastakaan mitään?